INDIANAPOLICE isimli üyenin son içerikleri

1. I

Hangisini almalıyım TCL 65Q6C---55Q7C

Görüntü kalitesi olarak çok fark yoksa 65 inç olanı alıcam. Ama görüntü kalitesi fark edeiyosa 55 inç olanı alabilirim...
  2. I

Lord Of The Rings: The Rings Of Power torrent

1. ve varsa 2. sezon torrent linki bulamadım yardımcı olcak var mı
  3. I

Çözüldü✓ PC fanları dönüyor ama hiçbir port çalışmıyor!!!

Aynı sorunla karşılaştım bende çözümünü bulamadım bilgisayarcıya götürdüm o yaptı nesi varmış diye sorduğumda bazı kablo bağlantılarında sıkıntı vardı dedi ama bu dediği hani hiç bişey yapmadım aslında ama senden 400₺ almam için bişey yaptım demem lazım gibi bişeydi :) ben sorunun ramlerden...
  4. I

Hangi sıvı soğutma COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L--CORSAIR H100 RGB 240 mm

kararsız kaldım kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. https://www.sinerji.gen.tr/corsair-h100-rgb-240-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-40145?utm_campaign=akakce&v=1.35.7...
  5. I

🔥İndirim MLD 1TB M500 NVMe Gen4 Okuma 7000MB-Yazma 4700MB M.2 SSD(1500 TL)

Gen3 3500 hız vs gen4 7000 hız böyle fark vatken dram var mı yok mu ona mı bakalım
  6. I

arctis nova 7 mi? yoksa arctis 9 mu?

bende ikisi arasında kalmıştım nova 7 aldım memnunum
  7. I

3000tl kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

başlıkta belirttiğim gibi piyasa olan bilinen bi kulaklık olsun teşekkürler
  8. I

1000tl ye kablosuz oyuncu kulaklığı kulaküstü

çok büyük beklentim yok sorun çıkarmasın memnun olduğunuz ürünleri paylaşırsanız sevinirim
  9. I

Yardım Arctis 5 2019 yerine Nova 3 alınır mı?

ben nova 7 kullanıyorum yerinde olsam değişimi kabul ederdim sıfır ürün geçcek eline
  10. I

Hangi monitörü almalıyım

biri diğerinden kötü değil ufak detaylar var ikiside üzmez asusun hdr10 desteği ve 270hz olması beni çekti dediğim gibi
  11. I

ayrıca değiştimezsen ne vaad ediyolar para iadesi felan mı
  12. I

değiştir bence nova 3 güzel kulaklık . Arctis 5 i ne kadardır kullanıyosun bilmiyorum ama eskidiğini varsayıyorum böylelikle yenilemiş olursun performans kaybı olmaz muadil bi kulaklık
  13. I

Hangi monitörü almalıyım

3 modelden asus u tercih ederdim viewsonic in 250cd parlaklığı var düşük asusun hdr10 olması daha iyi bi görüntü verir ayrıca 270hz olması + puan alır dellin adaptive-sync i var ekran kartın ne bilmiyorum ama bunları gözönünde bulundur tabi benim yorumlarım kullanıcı deneyimi değil kağıt...
  14. I

steelseries arctis 5 vs arctis nova 3

ilk kulaklığım çok memnunum kaliteli ürün steelseries sonar yazılımı çok kullanışlı şöyle puanlıyım ses kalitesi:9 ses kasma:10 rahatlık:8 fakat fiyatı yüksek f/p ürün değil sanırım ben ss ekosistem yaptım o yüzden tercih ettim
  15. I

steelseries arctis 5 vs arctis nova 3

actis nova 7 aldım
Geri