https://www.sokmarket.com.tr/red-bull-enerji-icecegi-seftali-250-ml-p-3321 marketlerde de aynı fiyat internetten alınca kargoyla beraber neye denk gelir bakmadım. Bu aromalının tadı mükemmel kefil olurum🥸
hocam bana saçma geliyor valla 4cm için 5000-10000 gibi paralardan feragat etmek ama evet sık laptop kullanan birisiyse farkı anlayacaktır
1740343748
ne demek hocam
yine lenovo, 3000 serisi leptoplar çıkalı baya oluyor alıcı muhtemelen eski olduğunu düşünür 4000 serisi max 2 yıllıktır, bu süreçte eski kullanıcın bilgisayarı nasıl kullandığını bilmediği için en yeni olanı tercih edicektir.
1740343186
yinede alıcısını bulursan benzer fiyattan satabilirsin ama...
hayır sağlam markadır laptop üzerine kurulu markadır. hatta sıralama yaparsak ilk 3e girer
1740342918
arada 4cm lik fark var anlamazsın bile, lenovonun özellikler daha iyi ve ileri odaklı düşünürsek satmak istediğinde msi yüksek ihtimal elinde patlar
üstekini alırsan yüksek ihtimal throttlestop kullanman gerekir. r7 7435 hsnispeten daha serin çalışır. ekran kartı olarak 4070 daha mantıklı diye düşünüyüorum. ekranın %100 srgb olmasına dikkat et 300 nit parlaklık iyi oluyor genelde. 250 aşağısı değilse kabul edilebilir. ben alttakini öneriyorum
hocam batman serisini okumadıysan yeni 52 okuyabilirsin kronolojik olarak 4-5 ciltler ile başlamalısınız ardından cilt sırasına göre 1-2-3-4... Manga olarak berserk öneririm uzundur ama internette ücretsiz bulabilirsin illa manga alıcam diyorsan "renksiz" okuyabilirsin bildiğim kadarıyla...