infinity.fire isimli üyenin son içerikleri

1. I

Donanım Hakkında Sorun (PC açılmıyor)

Kasayı temizlerken bazen ekran kartı ve ramleri çıkartıyorum. Ama çıkarsam da çıkartmasam da kasanın yerini değiştirince tekrar açarken bu sorunu hep yaşıyorum. Elektrik gitmiyor çok nadir.(İstanbul) PC alev aldığında takılı olan PSU baya kötü bı markaydı dediğiniz gibi sanırım. Onuda değiştim...
  2. I

Teşekkürler. İşlemci ve ram harici her şey değişti. Ama onlarda da sıkıntı olacağını sanmıyorum. Niye kasanın yerini değiştirince çalışmadığına(ekran ve klavye mouse gelmiyor) anlam veremiyorum. Sanırım buradan da tahminen kimse bilemez.
  3. I

Merhaba, bir süre önce bilgisayarım aktif oyun oynarken dondu ve kapandı. Bilgisayarı tekrar açmaya çalıştığımda anakart ve ekran kartı alev aldı sonuç olarak anakartim ve ekran kartım yandı. Bilgisayar tamircisine götürdüm ama malesef sorunu anlayamadı. Yeni ekran kartı, anakart aldım sürekli...
  4. I

KASA ÇALIŞIYOR EKRAN GELMİYOR

Merhaba arkadaşlar, Pc bı süre önce ekran kartı yandı. Pc Tamircisi psudan kaynaklı olduğunu söyledi ve yeni psu ve ekran kartı alıp tekrardan kullanmaya başladım. 2hafta geçti Aynı sorunlar yeniden çıkmaya başladı pc bazen durduk yere kapanıyor vs. Bugün açıyorum kasa çalışıyor ama ekran yok...
  5. I

TEKNİK SORUN YARDIM!

Hayır. Ram kaynaklı olabileceğini düşünmedim hiç :unsure:
  6. I

TEKNİK SORUN YARDIM!

Merhaba arkadaşlar, Bi süre önce ekran kartım yanmıştı ve anakartta hasar görmüştü. Anakartı yaptırdım 2.el bi ekran kartı aldım. PC tamircisi kimi psudan kaynaklı olduğunu söyledi kimi psu sıkıntı yok dedi. Sonuç olarak yeni psu yeni ekran kartı aldım. Ancak twitch e girince nedense donup...
  7. I

Ekran Kartı Testi!!!

kanka iyiden kastım durumu, yani yeni bi ekran kartı alırsın durumu sıfırdır sana %100 gösterir o mânada. Kıyaslama yok yani.
  8. I

Ekran Kartı Testi!!!

Merhaba, yeni ekran kartı aldım (ASUS GT1030 2GB) ve stress testine koydum max 53 dereceyi gördü ideal. Valorantta vs. girdim bi sıkıntı göremedim. Ancak UserBenchMark programından yaptığım testte ekran kartı durumu %12oran veriyor yani kötü gözüküyor. Programı kullanan var mı ekran kartında...
  9. I

Psu önerisinde bulunur musunuz

Merhaba arkadaşlar Kısa süre önce psu yüzünden ekran kartım yandı. Psu markası gametech, pc tamircim bu markayı kullanmamamı söyledi. Uygun bütçeli orta kalite psu markası önerir misiniz. 0 veya 2.el bulabileceğim ama bu tür ekran kartını yakma gibi durumlara sebebiyet vermiyecek bi psu...
  10. I

Bilgisayarı kapattıktan sonra açılmıyor.

Psu dan kaynaklı olabilir. Benim de haftada 1 durduk yere pc kapanıyor 5-10dk açılmıyordu. Umursamadım en sonunda ekran kartı ve anakartim yandı. Sana tavsiyem direk bi bilgisayar tamircisine götürüp sorunun neyden kaynaklı olduğunu öğren yoksa benim gibi sistem göz göre göre yanar.
  11. I

Ekran kartı neden yanar?

Zorlama gibi bi durum yok en fazla yaptığım orta ayarlarda valorant oynamak. Ekran kartından ateş çıktı. Tamirci psu da sıkıntı var diyor firma servisi psuda sıkıntı yok diyor hadi paraya kıyıp yeni psu alsam yine aynı sorun olmasından korkuyorum. yorumun için teşekkürler.
  12. I

Ekran kartı neden yanar?

Merhaba arkadaşlar, Yakın zaman da masaüstü bilgisayarım durduk yere kapandı ardından açmaya çalışınca ekran kartı alev aldı. Direk elektriği kestim ama sonuç olarak ekran kartı yanmış ( tamir edilemedi) ve anakart da hasar görmüş ( tamir edildi). Sorunun kaynağını öğrenmek ve tamir için...
Geri