Kart her daim %100 performans çalışmak için ayarlandığı için gpu çok ısınmadan performans düşüklüğü yaşanır genelde performans düşmeye başlandığı zaman madencilik yapılmış kartlar satışa ucuzdan çıkartılır şöyle söyleyim normalde ömrü 7 yıl ise 4 e düşer çok yük altında olduğu için bu da zaten...
Bro Mağlesef kendi elinle tüm datanı vermişsin artık elincen bir şey gelmez Support a başvur belki çok düşük ihtimal geri alabilirsin ama düşük ihtimal dediğim gibi.
Saygılar 80K ya sistem toplamak istiyorum işlemcim : Amd Ryzen 7 5800x3d Monitör Klavye vb. Ekipmanlarım var şöyle sağlam kasa psu sb donanımlar dahil sistem önericek varmıdır?
Saygılar ilk önce sistemime şöyle bir costum sıvı soğutma almak istiyorum site güvenilir midir?
https://www.teknobiyotik.com/raijintek-scylla-elite-ca360-argb-su-sogutma-kiti-yumusak-esnek-boru-kolay-montaj-cpu-su-blogu-ddc-rbw-lowara-pompa-0r10b00218.html?ref=akakce&v=1.27.5#!prettyPhoto
Odamı oyuncu odası olucak şekilde değiştirmek istiyorum ama ayrıca ferah ta olmalı genelde mavi ve maviye yakın renkler olursa çok iyi olur bütçem 20 - 30K arası.