Infinity Lord isimli üyenin son içerikleri

1. I

Galatasaray Şikeci/F*töcü Diyenlere Gelsin 😉

Bro Konunun Amacı Kargaşa Çıkartmakmı?
  2. I

Sizce bu durumda ne yapmalıyım?

Yükseltme bütçen ne kadar?
  3. I

Ekran kartının fanları neden hep %100 de çalışır?

Kart her daim %100 performans çalışmak için ayarlandığı için gpu çok ısınmadan performans düşüklüğü yaşanır genelde performans düşmeye başlandığı zaman madencilik yapılmış kartlar satışa ucuzdan çıkartılır şöyle söyleyim normalde ömrü 7 yıl ise 4 e düşer çok yük altında olduğu için bu da zaten...
  4. I

Biosdan düzeltilebilir ama Mining de kullanılmış çok yüksek ihtimal.
  5. I

Ekran Kartı Modeli ne?
  6. I

Fanlar Hep 100% da çalışıyor ise daha önce Oc açılıp madencilik yapılmış olmalı bios 'tan düzeltiliyor diye biliyorum.
  7. I

Öneri Leptop Önerisi Lazım 15 - 20K Bütçe

Saygılar Anneme Leptop Almak istiyorum canlı ders alıyor sürekli ona yeticek bir leptop'a ihtiyaç var önerebiliceğiniz varmıdır?
  8. I

roblox hesabıma birisi sürekli giriyor

gmail hesabına erişim sağlama ihtimalleri mağlesef'ki var şifre ve kurtarma gmail eklemeni tavsiye ederim.
  9. I

roblox hesabıma birisi sürekli giriyor

Bro Mağlesef kendi elinle tüm datanı vermişsin artık elincen bir şey gelmez Support a başvur belki çok düşük ihtimal geri alabilirsin ama düşük ihtimal dediğim gibi.
  10. I

80K Sistem Önerisi Gerekli

Saygılar 80K ya sistem toplamak istiyorum işlemcim : Amd Ryzen 7 5800x3d Monitör Klavye vb. Ekipmanlarım var şöyle sağlam kasa psu sb donanımlar dahil sistem önericek varmıdır?
  11. I

Yardım teknobiyotik güvenilir mi??

İşlemci Harici Tüm parçalar için
  12. I

sistemi daha sıfırdan topluyorum toplam ekipmanlar harici 80K Bütçem var
  13. I

Amd Ryzen 7 5800x3d
  14. I

Saygılar ilk önce sistemime şöyle bir costum sıvı soğutma almak istiyorum site güvenilir midir? https://www.teknobiyotik.com/raijintek-scylla-elite-ca360-argb-su-sogutma-kiti-yumusak-esnek-boru-kolay-montaj-cpu-su-blogu-ddc-rbw-lowara-pompa-0r10b00218.html?ref=akakce&v=1.27.5#!prettyPhoto
  15. I

Öneri Odamı Nasıl Dekor Edebilirim?

Odamı oyuncu odası olucak şekilde değiştirmek istiyorum ama ayrıca ferah ta olmalı genelde mavi ve maviye yakın renkler olursa çok iyi olur bütçem 20 - 30K arası.
Geri