infiti54124 isimli üyenin son içerikleri

1. I

Yardım IPHONE 11 YENİDEN BAŞLATTIĞIMDA ELMA TEKRAR TEKRAR YENİLENİYOR

Merhaba değerli forum arkadaşları yeni aldığım ıphone 11im daha 2.ayı kapat aç yaptığımda açılışta ki elma simgesi sürekli yeniden başlıyor bazen 2 3 dakika da bazen bir saat içinde açılıyor bilgisi olan yardım ederse sevinirim teşekkürler.
  2. I

Arkadaşlar Çok Fazla Fps Drop Aliyorum

teşekkürler
  3. I

oyun içi sıcaklık 87 kadar görüyor
  4. I

1653136226
  5. I

lol de yapması normal mi sizce işlemci ve ekran kartı perfomansı sıkıntı olabilir gibi geldi bana 1653135418 bence de önerceğiniz bir şey var mı
  6. I

yaptım en yüksek performans ve şarjda denedim hepsini
  7. I

arkadaşlar geçen hafta donanım arşivi tavsiyesi ile bu laptopu aldım 2 gün önce elime geçti windows 10 kurdum oyun testleri yaparken ani ani fps drop yapmaya başladı ısınmadan değil internetten değil hepsini tek tek denedim düzelmedi yardımcı olabilir misiniz? bazı oyunlardaki fps değerleri ...
  8. I

Öneri Arkadaşlar ps4üm için fiyat performans kulaklık arıyorum yardımcı olur musunuz

Ps 4 için wireless yada kablolu fiyat performans dediğiniz kulaklık varsa önerebilir misiniz
  9. I

İTOPYANIN STOK VE İNTERNET SİTESİ PROBLEMİ...

Ya böyle bir şey beklemezdim saat 18.00 den beri oturdum bekliyorum işi gücü bıraktım tamam yapmak zorunda değilsiniz ama yapıyoruz dediğiniz şeyi düzgün yapmanızı beklerdim ya sepete kadar geliyoruz sepette atıyor bu dediğim 3 5 saniye arası sürdü itopya bunu bilerek mi yapıyor artık bilmiyorum...
  10. I

Da Laptop Indirimi Olacak

7 8 k ya güzel bir laptop olursa kaçmaz
  11. I

Şubat Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünler?

Hazır sistem en olmadı rtx 3050 ama mümkünse hazır sistem bekliyoruz
Geri