İnFless isimli üyenin son içerikleri

1. İnFless

Amazon İade Politikası Hakkında

Amazon sıkıntı çıkartmaz iade konusunda rahat olun
  2. İnFless

GS-FB derbisi 3-0 bitti.

trabzon yenerse düşüyor zaten
  3. İnFless

GS-FB derbisi 3-0 bitti.

Daha erken yemesi lazımdı . Hakemin ağzına girdi yasin kolun umrunda değil 1777234914 Penaltı olmuş inatla 10 kere uyarılmana rağmen kalene geçmiyorsun . Herhalde kovdurtmak istiyor kendini başka açıklaması yok bunun
  4. İnFless

YASİN KOLUN EVİ NERDE?

Bulursan bana da söylesene beraber gidelim
  5. İnFless

Yardım 1000mhps internet var Steam 300mhps indiriyor

Ben hdd'ye oyun indirirken sadece 1-2 kez yaşamıştım o dediğinizi . Arkadaşın dediği gibi hız olması gerekenden düşük kalıyor genelde
  6. İnFless

hocam sorun ssd de bence . %100 kullanımda bile yazma hızı çok düşük seviyede . DRAM desteği de yok ssd'de 3100mb yazma hızı gerçeği göstermiyor.
  7. İnFless

Bilgisayarınızda stabil 1000mbs hız alıyor musunuz? Sadece steamde mi sorun var
  8. İnFless

Gs-Fb Derbi nerden izlenir

X'den yayın açan sayfalar olur onlara bak . Ya da kaçak sitelere bakacaksın fazla bir opsiyonun yok.
  9. İnFless

Steam Ailemize Üye Arıyoruz?

niye etsin hocam yok öyle bir şey
  10. İnFless

Steam Ailemize Üye Arıyoruz?

herhangi bir hesap bilgisi vermiyorsunuz ki hocam niye riskli olsun ?
  11. İnFless

Burun Ameliyatı Ama Estetik Dahil?

Kbb Hasan Hüseyin Ceylan ameliyatımı gerçekleştirdi . Kendisi en son birkaç hastanede çalışıyordu şuan nerede bilmiyorum . Ben yıllardır nefes alma zorluğu çekiyordum ama son zamanlarda artık hiç nefes alamayacak duruma gelmiştim 2 burun deliğim de ağzına kadar tıkanıyordu . Yks senem olmasına...
  12. İnFless

Burun Ameliyatı Ama Estetik Dahil?

Bana doktorum ameliyat öncesi estetik ister misin demişti kabul etmiştim . Şuan iyi ki etmişim diyorum . Aklınıza takılan soru falan varsa yardımcı olabilirim.
  13. İnFless

Çözüldü✓ 4800 TL ye Logitech G Pro X 7.1 wireless alınır mı?

hocam amazonda bile 7000 lira https://www.amazon.com.tr/Logitech-Pro-7-1-Oyuncu-Kulakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1/dp/B07TLX61W7?th=1
  14. İnFless

Çözüldü✓ 4800 TL ye Logitech G Pro X 7.1 wireless alınır mı?

5000 liraya wireless model olduğuna emin misiniz?
Geri