Arkadaşlar merhaba
Bi arkadaşım yeni başlıktaki cihazı yeni aldı
Daha sarj aleti almadı
Bu telefondaki 40w + anlık 60wa çıkan mevzuyu kullanmak icin hangi sarj aletini almamız lazım
Spigen vsde bu urunler var mı yoksa yine20w adaptorle mi devam etmek mantıklı?
Şimdiden teşekkürler...
mx6 kullanmadım ama thermalright phantom spiritin kutusundan cıkan tf7 de kaliteli bi macundu ve neredeyse 1.5 sene performansı hiç azalmamıştı
aynı anlattığınız gibi kalın yayması zor bi macundu ama az miktarda kalmış olan dibini sürmeme ragmen 1.5 sene idare etti valla
Reis bosver bu upscaling teknolojilerini, açıkçası benim gram umrumda değil.
Şurada 1 2 saat oyun oynayacaz onda da yapay görüntü filan göremem. 3 senedir 6700xt kullaniyorum 2kda , su zamana kadar hic uzmedi hep mutlu etti.
Bence kart alirken saf guce bakmak lazim Dünya para verip yalanpiksel...
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product-comparison?products=1248354,1251288,1236843
Arkadaslar bu 3 modeli düşünüyorum hangisini önerirsiniz
Veya başka model önerileriniz var mıdır
Şimdiden teşekkürler
bende tam bu ürün yok ama spigen 45w çift çıkışlı yine gan destekli bi başlık var s25plusı cok guzel sarj ediyor ama 2 cihaz birden takınca ısınıyor
genel manada memnunum
güzel ssd ısınma problemi var biraz ben ilk başta aldıgımda ses yapmasın diye soğutucunun fanları yüzde 20 sabitte kullanıyordum ssd pcyi kastırıyordu ben de cpufan ayarını defaulta çektim azcık daha cok ses geliyor ama kasa sogudugundan ssd de sogudu gitti o problem
onun haricinde memnunum suan