inna7e isimli üyenin son içerikleri

1. inna7e

cs go adam gorunce kasma

I7-10700F 2060SUPER 8GB 2X8 3000 MHZ RAM 500X2 SSD Beyler sistemim boyle ancak oyunda adam gorunce oyun kasiyor ve cidden oynadigim oyundan memnun degilim 144hz monitor var ama sanki 60hz oynuyormusum gibi oyun 10 saniyede bir 0.2-0.5 saniye kasiyor oyun hic akici degil cozum icin yardimci olur...
  2. inna7e

%60 Klavye + Mouse+ Pad

fotograf atarsan cok guzel olur
  3. inna7e

%60 Klavye + Mouse+ Pad

link paylasabilir misin ?
  4. inna7e

200TL oyuncu mouse önerisi

hocam bu mouse neymis ya hayran kaldim bu fiyata ptfe skatezler 57gr hafiflik harika bir sey gibi duruyor en kisa zamanda denemek icin alacagim
  5. inna7e

Turkiyede xm2we mouse satilan siteler var mi

https://shop.connectgame.com.tr/products/endgame-gear-xm2we-kablosuz-oyuncu-mouse-beyaz
  6. inna7e

Glorious model o wireless vs endgame xm2we

ellerimizin boyutu ayni ben xm2we kullaniyorum ve su ana kadar mouse kullanmamisim dedirtti bana asiri rahat (fk2-b'den gectim)
  7. inna7e

logitech g pro ve g pro x superlight

g proda sag ve sol kenarlarda olmak uzere 4 tane yan tus var gpx'de yok g pro rgb aydinlatmaya sahip gpx sahip degil g pro 80 gram gpx 63 gram bunlarin disinda gpx sarj suresi daha fazla gidiyor ve daha cok renk secenegi var kisacasi upgraded hali g pronun
  8. inna7e

Sancaktepe’ye nasıl gidilir

Arkadaşlar bakırköyden veya Fatih’ten Sancaktepe’ye en kısa nasıl gidebilirim
  9. inna7e

keycaps nereden alinir

merhaba klavyemi alali 2 yil oldu cok memnunum ama artik renklerinden sikildim bu yuzden farkli keycapsler almak istiyorum ancak trde satan bir yer bulamadim yardimci olursaniz sevinirim
  10. inna7e

istanbuldaki iyi internet kafeler

avrupa yakasi olursa daha iyi olur
  11. inna7e

istanbuldaki iyi internet kafeler

selamlar cok degerli bir abim var kendisiyle surekli bulusuyoruz bir dahaki bulusmamiz icin oyun oynayalim dedik ama ben adeks disinda iyi ekipmanlari olan bir internet kafe bilmiyorum istanbul icinde saatlik ucreti onemli degil bildiginiz nezih mouse klavyesi guzel olan ve mumkunse 240hz...
  12. inna7e

❌İndirim Bitti! RAZER Deathadder V3 Pro 2698 TL Nays ile 2468 TL 🔥🔥

:DD kacma gel buraya 3k elo
  13. inna7e

❌İndirim Bitti! RAZER Deathadder V3 Pro 2698 TL Nays ile 2468 TL 🔥🔥

dostum kotu bir niyetim yok ancak yalan soyledigin belli yani 2dk ismini yazinca her sey cikiyor bence daha fazla rezil olma 1683036857 ayrica kullandigin steam bu zaten su anda da aktifsin hala ne anlatiyorsun
  14. inna7e

Yardım Ajazz aj 199 mouse bu mouse orijinal midir

ben de simdi baktim youtubedan millet incelemesini falan yapmis sensor en iyi wireless sensor size ve weight olarak da harika amazonda satiliyorsa guvenilir olabilir sonucta uzak dogulu bir markaya benziyor ve en ucuza mal etmis olabilirler
  15. inna7e

1000 TL Wireless Mouse Önerisi

https://www.amazon.com/M800DB-Wireless-Lightweight-Ultralight-Programmable/dp/B08PCT8YY4?th=1 stokta bulabilirsen trendyolda da satiliyor sensor olarak falan cok iyi mouse ekstra olarak wraith.com dan skatez alabilirsin
Geri