Akakçe verilerine göre en son 1 kasımda bu fiyata düşmüş. Daha düşük fiyata son 6 ayda satılmamış. Öncesinde ve sonrasında genelde 1300 seviyelerinde. Tabi ben kulaklık almayı düşünen varsa bir seçenek olması açısından paylaştım. Takdir yüce Türk milletinin😁
Güncel piyasa fiyatına göre 300tl civarı bi indirim var. Değerlendirmek isteyen olursa link altta
Fırsat: HYPERX Cloud Stinger 2 - Mikrofonlu hafif kulak üstü kulaklık, Döndürülebilir-sessize alma fonksiyonu, 50 mm sürücü, PC uyumlu https://amzn.eu/d/aC0KGYD
N11 monitörlerde 300 tl sepet indirimi ile 4899tlye geliyor. Panel samsung va panel. DA da incelemesi var.
n11'den Gamepower Intense X60 27'' 1 MS 165 Hz 2K QHD Curved LED Monitör seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir...
Valla diğer konunun yalancısıyım ben ama dediklerine göre normalde jak girişli olan blackshark v2 x bu yolladıkları kutuda usb imiş. Soru cevap kısmında da satıcı usb girişlidir diye cevaplıyormuş. V2 x in usb bağlantılı versiyonu var mı bilmiyorum.