inResorty isimli üyenin son içerikleri

1. I

Gürültülü sıvı soğutma

Ses düzeldi kabloları birbirlerine bağlayarak takmıştım çok bilgim olmadığı için böyle hatalar yapabiliyorum arada kusura bakmayın sizide uğraştırmış oldum. Kabloları tekrar düzenleyince düzeldi. Teşekkür ederim yardımlarınız ve verdiğiniz bilgiler için.
  2. I

Gürültülü sıvı soğutma

Pompa pump fanda fanlar ise cpu fan kısmında takılı. Olması gereken bu değil mi? Belki yanlış öğrenmişimdir diye soruyorum.
  3. I

Gürültülü sıvı soğutma

1761405953 Mavi oklu olan pump fan kablosu 1761406151 Ses sıvı soğutma fanlarından geliyor elimle fanları durdurunca ses kesiliyor ama ne ayar yaparsam yapayım ses hep aynı rpm 2200 altına inmiyor gibi.
  4. I

Gürültülü sıvı soğutma

Bugün sipariş verdiğim Thermalright Frozen Warframe Pro ürünü geldi ve kurulumunu gerçekleştirdim fakat ürün çok gürültülü çalışıyor ve biostan pump veya cpu fan değerlerini değiştirisemde devirleri düşsede gürültü azalmıyor. Pump fan ve cpu fana kabloları taktım. Yanlış takmışsam veya problem...
  5. I

ASUS TUF GAMİNG VG24VQR

Asus Tuf Gaming VG24VQR cihazında oluşan ghosting ve aşırı black smearing. Adı geçen bu monitörü deneyimlediğim 3 gün sonrasında fark ettim ki DisplayPort'ta hangi hertz değerinde olursam olayım aşırı bir şekilde siyah bölgelerde black smearing oluyor.(ki bu terimi araştırarak öğrendim.) Fakat...
Geri