A2 seviyesinde pratiği olmayan bir ingilizcem var basit cümleler kurabiliyorum ve ingilizcemi 5-6 aylık süreçte kursa gitmeden b2 düzeyine çıkarmak istiyorum. Kendimi nasıl geliştirebilirim?
Şuan gün içinde yaptıklarım; yeni kelimeler öğrenmek, ingilizce düşünmeye çalışmak için nesneleri...
Herkese selamlar, sürekli kablolu kulaklık kullanıyodum ve aldığım kulaklıklar ne kadar kalitelide olsa bozuluyordu. Malum kablolu olduğu için kablolar büzüşüyor içindeki ince tellerde arıza oluyor diye tahmin ediyorum. Bu durum artık canımı sıkmaya başladı. Kablosuz, mikrofonu iyi, oyunlarda...
Yakın zamanda telefon alıcam internetteki Hepsiburada vs gibi siteler mağaza fiyatlarına nazaran 2-3k civarı daha ucuz.Telefonu alan kullanıcıların yorumları olumlu gözüküyor ama yine de bilemedim.Alan deneyimleyen varsa bilgilendirirse sevinirim.
Yakın zamanda yeni bir telefon alıcam 25 bin civarı bir fiyat düşünüyorum az bütçe koydum çünkü telefonla fazla işi olan biri değilim. Çoğu işimi bilgisayardan hallediyorum ancak sosyal medyaya içerik üretirken bazen telefondan da yararlanmak gerekiyor genellikle edit yapmak için...
BAZENLER
Bazen dev dalgalar karşısında boğulur insan
Bazen de bir avuç suda
Bazen bir ömürlük sevdayla boğulur insan
Bazen de ilk görüşte aşkla
Bazen bir çift göze vurulur insan
Bazen de yalanlar dolusu bir aşka
Bazen gece karanlığında kayan bir yıldız arar insan
Bazen de kavurucu güneşin...
Haklısın, her şey olacağına varıyor aslında. Biraz sabır etmek gerekiyor, zor olanıda bu sanırım. Dediğin gibi belki biri gelir ve öncesinde yaşanan herşeyi unutturabilir. Umarım ilişkin daha nice senelere sürer.
1724103372
Yani olmasada olur ama belli bi noktadan sonra başını birinin omzuna...
Hoşlantı muhabbetlerinden sonra ne zaman bi kıza açılsam defalarca reddedildim, umut verilip defalarca hüsrana uğradım, bu bana bakarmı diyipte defalarca da kaçırdım. Bunların sonucunda da bunların boş uğraş olduğunu ilerde olur ya herhalde, düşüncesine kapıldım. Fakat pekte olcak gibi...
Sizce alınır mı? ben beyendim videosunuda izledim.Fiyatı biraz artmış.
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-spica-ryzen-5-3500x-16gb-512gb-ssd-rx5600xt-shiftdeletenet-p-36208
1597931766
Beğendim olacak :D yanlış yazmışım.