inspector06 isimli üyenin son içerikleri

1. I

❌İndirim Bitti! MSI Pro X870e-S Evo Wi-Fi AMD Am5 Ddr5 Atx Anakart 8.099 TL

Fiziksel olarak işyeri mevcut, birçok pazaryerinde aynı isimle mağazaları var dolandırıcı diyemeyiz ama ne kadar kurumsallar, olası sorunlarda, iadelerde vs ne kadar yardımcı oluyorlar bilemiyorum. Fatura kesiyorlar mı, ürün yetkili servis garantili mi bunların açığa çıkması gerek. Her şey...
  2. I

Ben satıcıya güvenemedim ya. zm teknoloji satıcısında stok vardı, şimdi de onlinealisverisyap satıcısında stokta mevcut. Ufak bir araştırmayla her iki satıcının da aynı kişi olduğunu öğrendim. Bir o mağazadan bir bu mağazadan stok giriyor. Ne yapılmaya çalışıldığını da anlamadım açıkçası...
  3. I

epeyde indirimli fiyatlar var ancak satıcının (lowell teknoloji) hem kendi sitesinde hem de pazaryerlerinde stokunda gözükmüyor
  4. I

❌İndirim Bitti! Asus Prıme Rx9070xt ve Psu Bundle Teklifi

Stokta görünce paylaştım, sepette ilerlememiştim.
  5. I

Yeniden stokta son 1 adet https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0H1RZ5XSD/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
  6. I

Siz kurdunuz mu hocam bu anakartla sistemi? Kurduysanız ilk gözlemleriniz nasıl?
  7. I

Yeni topladığımız sisteme msi b650-a ile nv3 1tb ssd almıştım, henüz açmadım kutularını. Bu anakart indirimini yeni gördüm ancak fiyatı yükselmiş. Bugün itopyadan goodram gen5 ssd aldık, bu anakartla birlikte neredeyse aynı fiyata geliyorlar güncel olarak. Eldekileri iade edip güncel fiyattan...
  8. I

Sadece ekran kartı almak isteyenler için bundle şeklinde alıp psu yu iade edince 36.811,62 TL ye geliyor. Şu dönemde iyi fiyat.
  9. I

Am5 Anakart Tavsiyesi

@shankar1 @phopshen Teşekkürler, ufak bir araştırmayla benim de şunlar gözüme çarptı ama karar veremedim. Bu baya önerilmiş ama gen5 nesil desteklemiyor sanırım https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BSLJCK6F/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1...
  10. I

Am5 Anakart Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, başlangıçta 9700x işlemci kullanılacağız. İlerleyen yıllarda işlemci yükseltilmeye gidilebilir. Ram olarak ikinci el de bakıyoruz ama sıfır alınırsa patriot 6000mhz cl30 alacağız. En güncel teknolojileri içeren uzun vadede kullanılacak siyah renk ve özellikle atx formatta...
  11. I

🔥İndirim 💥 Samsung G5 OLED G50sf - 16.960 TL (En Düşük Fiyat) 💥

Amazonda da AMZN1000 kodu ile 15.999₺ ye alınabiliyor.
  12. I

120 Bin TL Civarı Sistem + Monitör

Taksit olduğu müddetçe en fazla +10 bin diyebiliriz ancak ne kadar düşük o kadar iyi hocam açıkça belirttim ilk mesajda vade farksız taksitle alınacak diye
  13. I

120 Bin TL Civarı Sistem + Monitör

Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim gibi oyun ve genel amaçlı kullanılmak üzere monitör dahil yeni bir sistem toplayacağız. Malum fiyatlar neredeyse her gün değişiyor, bu yüzden ödemelerde de zorluk çıkarmaması açısından World Card, Enpara ya da Maximum karta vade farksız 6-9 taksitle...
  14. I

🔥İndirim Antec Ax67 ARGB Fanlı Atx Oyuncu Kasası | 2.999 TL

Evet farkındayım, o zaman lancool 217 muadili fluxa düşücez mecbur
  15. I

🔥İndirim Antec Ax67 ARGB Fanlı Atx Oyuncu Kasası | 2.999 TL

Antec flux veya flux pro
Geri