Oturarak çalışıyorsan basur yastıklarından al ona otur. Direkt üzerine oturma. Ya da hemen al evde de kullanırsın. Kuyruk sokumunu rahatlatır en azından...
Doktora gitmene gerek yok. Bir de yurt dışındasın. Kim bilir ne kadar tutar. Yurtdışı sağlık sigortası yaptırmadın mı?
Neyse, gerek yok zaten. Biz teçhiz...
Sanki biraz kuyruk sokumu tarafinda da hareket/eğilip kalkma veya sert zemine oturup kendimi geriye doğru verincede (bunu yapınca ağrı/batma fazla) ağrıyor...
Geçmiş olsun. Kuyruk uç kısmı yani koksiksin hasar görmesi durumunda ki ağrı dayanılabilecek gibi değil onu biliyorum. Sen biraz daha üstte kemer hizasında...
Yani o bölgede bası uyguladığında vs. ağrı varsa yüksek ihtimalle sorun vardir, ama kılcal çatlaklarda bu tür olaylar olmayabiliyor. Doktor kesin sonucu...
İnternette genelde kırık veya çatlak problemi yaşayan kişiler dokunamiyorum, azıcık baskıda çok ağrıyor şeklinde yazmışlar. Çok şükür benim suanlık o kadar...
Dostum öncelikle kesin tavsiyem doktora gitmen olacak. Kuyruk sokumu dediğimiz yer hassas, bir de düştüğün bölge biraz daha bel kısmına olduğu için oluşacak...
Merhaba yurt dışındayım ve doktora şuan gitmem zor. Ondan ötürü forumda belki bu durumu yaşamış olanlara veya bir kaç gördüğüm sağlıkçı arkadaşlara danışmak...