internetr isimli üyenin son içerikleri

1. I

Türknet Gigafiber Talebi

Evet talep üzerine geldeiklerini biliyorum, sıkıntı da şurda aslında çevremdeki tüm sokaklarda gigafiber var bizim sokakta yok, 10 metre ötedeki binada var mesela. Yani buraya birdaha talep geleceğini vs sanmıyorum burada farklı bir yöntem izlemem hiçbir şekilde mümkün değil mi onu merak...
  2. I

Türknet Gigafiber Talebi

Yetkili kimdir nereden yazmalıyım, tam olarak süreçlere hakim değilim. Çok kısa yönlendirebilir misin acaba müsaitsen
  3. I

Türknet Gigafiber Talebi

Merhabalar, adresime Gigafiber altyapısı istiytorum bu süreci nasıl ilerletip kontrol edebilirim. Çevremdeki bütün sokaklarda gigafiber altyapısı varken bir tek bizim sokakta yok, pencereden dışarı baktığımda gördüğüm binada gigafiber altyapısı var ama bizim binada yok. Bu süreci bir şekilde...
  4. I

Türknet VDSL mi, Kablonet Fiber mi

o zaman türknetten devam etmek mantıklı mıdır
  5. I

Türknet VDSL mi, Kablonet Fiber mi

Merhabalar, adresimde Türknet VDSL altyapısıyla 88 Mbps'ye kadar internet hizmeti alıyorum, ama hız genelde 60-65 arası değişiyor. Adresimde Kablonet'in fiber altyapısı olduğunu ve 100 Mbps'ye kadar hız sağlayabildiğini gördüm. Kablonet fiber altyapısı güvenilir midir tercih etmeli miyim?
Geri