intikk_ isimli üyenin son içerikleri

1. intikk_

2.800 TL'ye sıvı soğutucu önerisi

Teşekkür ederim ama 1 kuruş bile çıkamam thermalright aqua elite, thermalright frozen, deepcool ls520 arasında kaldım sence hangisi zaten bilgisayarcıda hepi topu 1 tanesi vardır alır geçerim.
  2. intikk_

2.800 TL'ye sıvı soğutucu önerisi

Sıvı soğutucu almak istiyorum, elden alacağım Vatan Bilgisayar'a da tanıdık kurumsal bir bilgisayarcıdan kasa toplamıştım, kazık fiyata satmıyorlar, internettekiyle aynı fiyata satıyorlardı, oraya bakarım. Bilindik bir 2800 TL altı sıvı soğutucusu önerir misiniz? Hiç bulamazsam Power Boost...
  3. intikk_

Lenovo r24e Bu ölü pixel mi

hocam kamerada öyle duruyor gene siyah çünkü yinede teşekkür ederim akşam iadesini yapıcaz
  4. intikk_

20 dakika falan sildim geçmedi hocam 1762843196 attım hocam
  5. intikk_

10 dakika falan tamir etmek için bi site vardı onu yaptım ama düzelmedi
  6. intikk_

yaptım hocam
  7. intikk_

dün lenovo legion r24e monitörüm açılmıyordu tepki vermiyordu garanti kapsamı ile değiştirdim bunda ise böyle bişey var
  8. intikk_

4000 ₺'ye Odyssey G3 değer mi?

hafta sonu antalyaya gidecektik gidemeyecekmişiz babam sağolsun lenovo legion r24e aldi mediamarkttan ghosting falan yok iyi bi monitör ama sağ üstte 5-6 pixellik bi kararma var ama sıkıntı değil
  9. intikk_

alinca unutmassam donerim kral
  10. intikk_

suanki monitorumde su derecede ghosting var 1756256483 kral vallahi var da 100hz 75 hz falan
  11. intikk_

Bütçem çok az 4000 zor çıkardım Odyssey G3 alınmaz diyorlar, ama F/P gibi geliyor bana, ghosting sorun değil benim için, şu anki monitörüm çok kötü bozuldu gölge düşüyor her şeye çözünürlük hatası falan da var bulanık ekran hafta sonu Antalya'ya gidip direkt vatan şubesinden alacağım sizce...
  12. intikk_

İade edilen tebligata ne olur?

Sabah eve tebligat geldi. Okuduğumdan hiçbir şey anlamadım. Evde de kimse yoktu, babamı arayacaktım telefonum bozuk o yüzden telefon açılmadı büyük ihtimal ikametgâh tebligatıydı. Postacı da iade bu dedi gitti. Ne olur bu tebligata?
  13. intikk_

Gainward GTX 1660 Super 3500tl değer mi

teşekkur ederim bir tanidik bilgisayarcidan aldım garantisini verdi bozulursa gel yapariz diye büyük bir bilgisayarci mahalle kazikcilarindan degil ona guvenerek aldim
  14. intikk_

Gainward GTX 1660 Super 3500tl değer mi

bugün kartı 2. el aldım ve 3500tl ödedim iyi fiyat mı yoksa fazla mı ödemişim
  15. intikk_

FM 24'te nasıl takımın efsanesi olurum?

ben ısparta32spor ile memleket kariyeri yapıyorum taraftar ve yönetim ilk sezon küme düşme, ligde tutun dedi ben 2. ye 30-40 puan fark atıp üstüne 6-0 yenip şampiyon oldum 1. lige çıktım ve şampiyonluk yarışındayız (taraftarın ve yönetimin görüşü %100 18. ligin sonuncusu olup küme düşmekti) ben...
Geri