intrusion isimli üyenin son içerikleri

1. intrusion

Fallout 1 Türkçe Yama Projesine Başladım

3 linkin 2 si çalışmıyor ama çalışanı buldum görev iptal
  2. intrusion

Fallout 1 Türkçe Yama Projesine Başladım

Hep oynamak istediğim bu oyunu kendi ana dilimde oynamak istediğimden ve başkalarının da bu şekilde oynamak istediğini düşündüğümden dolayı türkçe yama geliştirmeye karar verdim. Benim de ingilizcem iyi olmadığından yapay zeka çevirisi kullanacağım, ilerleyen süreçte geri dönüşlerle birlikte...
  3. intrusion

Samsung harici telefon alternatifleri

FE serileri duz S serisinin alt segmenti, yani siralama soyle S>FE>A kafani karistirmaya gerek yok. Bu butcede alabilecegin en iyi telefon S24. S24 ile S25 arasinda kamera anlaminda hicbir fark yok, islemci ve ram gelistirmesi var sadece. Eger butceni zorlayamiyorsan kesinlikle S24 almalisin
  4. intrusion

🔥S25 FE 256 GB Son 6 ayın en düşük fiyatı

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s24-256-gb-8-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV00005MLJA9?magaza=Hepsiburada&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.45.2 üstüne 1 buçuk k daha verip s24 tercih edilmeli bence
  5. intrusion

🔥İndirim Homend Manuel Espresso Makinesi 2599tl hepsiburada

selenoid valf otomatik arabalarda olan bi parça değil mi :D
  6. intrusion

🔥İndirim Homend Manuel Espresso Makinesi 2599tl hepsiburada

tekli tepsisi çıkmıyor sanırım içinden
  7. intrusion

Samsung s24 vs s25 fe

tabii ki de 24, kamera, kompaktlık ve s serisindeki tüm özellikler için s24 daha iyi
  8. intrusion

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥🔥1399 TL - Madlions Mad G NORDİC MCULU PAW3395 MOUSE

bu hangi versiyonu, açıklamada G Max deki mcu yazıyor ama G Max modeli değil
  9. intrusion

Samsung Galaxy S22 128 GB 17,399

Telefonun genel olarak batarya problemi var sıfır olarak alsan da, 1 senedir kullanıyorum ekranı 60 hz kullanıyorum mecbur bir süredir o seviye yani
  10. intrusion

batarya konusunda illallah ettiriyor, ama onun dışında mükemmel bir cihaz
  11. intrusion

Yenilenmiş yani 2. El cihaz bu
  12. intrusion

🔥İndirim Samsung Galaxy S24 FE 5g 8/256 Gb 9 Taksitle!!!!

32k ya s24 satılıyor, bunun tek avantajı taksit olması
  13. intrusion

🔥İndirim Masajlı Filtreli Duş Başlığı 108₺

evinizin suları kireçli akıyorsa hangi modeli kullanırsanız kullanın bi süre sonra kireçten tıkanıyor, ben ayda bir duş başlıklarının uç kısmını kireç sökücüde birkaç dakika bekletiyorum sıfır gibi oluyor
Geri