io1vatanist isimli üyenin son içerikleri

1. io1vatanist

Yardım Hangisi tercih edilmeli kablosuz kulaklık pc

blueethootlularda çok sorun oluyor diye biliyorum. 3 tane yakınım logitech aurora aldılar 1 tanesi memnun. kalan 2 kişi ses ayarlarından memnun değil çok uğraştım sesleri düzeltmek için biraz kurtardık ama asla kabloluyla aldıkları verimi alamıyorlar. üçü de twitch yayıncısı bu arada
  2. io1vatanist

55k ya sistem nasıldır

ne kadar ayırabilirsin anakarta
  3. io1vatanist

55k ya sistem nasıldır

anakartı değişebilirsin onun dışında güzel duruyor almışken iyisi olmalı bence
  4. io1vatanist

SAMSUNG S25 ULTRA vs IPHONE 15

ikisini karşılaştırınca seçimin ne olur peki? 16 pro max mı yoksa s25 ultra mı ? 1744448683 kullanıma alışırım eski androidciyim zaten ama pil konusunda iphonede sıkıntı çekiyorum şuanki iphone 11 ve pil sağlığım %82 çalışıyorum ve eve varana kadar anca ucu ucuna yetiyor şarjı. iphonelerin şarj...
  5. io1vatanist

şuan iphone 11 kullanıyorum donma yapmaya başladı ama onun dışında bir problemim yok. daha önce doğdugum günden beri iphone düşmanıyken 1.5-2 sene önce bir gaza gelip iphone 11 almıştım hoşuma da gidiyor kullanımına falan alıştım. Aile bireylerinin androidlerini kullanırken de zorlanıyorum ama...
  6. io1vatanist

16 ile kıyaslandığında da ultra daha çok seçiliyor gibi görülüyor. şuan iphone 11 kullanıyorum ve iphoneyi bırakmak da istemiyorum ama kalite kamera farkı falan bayağı var. 16 pro vs samsung s25 ultra diye düşündüğümüzde hangisi daha önde ? 1744447647 Boyutunun büyük olması sorun değil yayın vs...
  7. io1vatanist

Merhaba arkadaşlar ben yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum Samsung S25 Ultra ya da Iphone 15 arasında kaldım. Iphone kullanıcısı olarak kalbim iphone diyor ama s25'in de özelliklerine bakınca fark olduğunu görüyorum. Bilgili arkadaşlar bu konu hakkında bir fikir verebilir mi? Telefonda...
  8. io1vatanist

GAMEPOWER MEDUSA VS JHIN

kanka eklemesine eklerim kendim çalışıp kazanıyorum şükür ama bir kulaklığa da o kadar para vermek istemiyorum hem ailem de tepki gösterir
  9. io1vatanist

GAMEPOWER MEDUSA VS JHIN

Merhaba arkadaşlar kulaklık almayı düşünüyorum daha önce rampage rmk-2 ve gamepower magnus v2 kullandım. Ses kalitesi olarak gamepower daha iyi geldi ama kulağı rahat ettirmek açısından rampage daha iyi geldi. Abim öneri olarak magnus al diyor ama kulağımda ağır bir kitle varmış gibi...
Geri