ipkiwa isimli üyenin son içerikleri

1. I

Kısa orta vadede kazandırıcak yatırım önerisi

Evet öyle bir imkanım var. Bu finans uzmanı dediğiniz nereden bulabilirim
  2. I

Kısa orta vadede kazandırıcak yatırım önerisi

Arkadaşlar 100 bin tl var her ay net 30 bin ekleme yapıyorum araba almak hayalim. En güvenlı kazanç sağlayacak yatırım ne yapabilirim sizce ?
  3. I

Askerlik yoklama dönemi

Lise bitirdim diplomam ile gidip uzattırmak istediğimi mi söyliyeceğim
  4. I

Askerlik yoklama dönemi

Arkadaşlar 18 yaşındayım şuan işte çalışıyorum para lazım olduğu için en az 1 sene daha üniversiteye gitme planım yok ama daha sonrasında bundan sonraki haziran için sınava girip gideceğim. E devlette yoklama dönemim 9 aylarda bir şey yazıyor. Pek bilmiyorum ne demek bu süre dolduğunda...
  5. I

Vücut Kılı Alma İçin Makine Önerileri

Arkadaşlar vücudumu tahriş etmeden vücut kıllarımı alıcak güzel bir makine önerebilir misiniz? Bütçe: 2-5 bin
  6. I

Çözüldü✓ Anakart kırmızı sarı ışık yanıyor

Hocam ne yalan söyliyeyim son 2 günde ben ne yaptigimi bilmiyorum kafamdan kaynar sular indi bi yandan iş bi yandan 50 k verdigim sistem calismiyo. Asıl ana hata benim herhalde anakartın 2.slotunda ram calışmıyo ilkden öyle acilmadi sonra ilkine taktım açıldı bu sefer ayar ne yapmam gerekiyor...
  7. I

Arkadaşlar yardım eden etmeye çalışan herkese çook teşekkür ederim düzeldi hepiniz çok sağolun
  8. I

Hocam bios update suan yapıyorum benim anakarta uyucak guzel hir ram onerirmisiniz yoksa kafayi yicem ben Asus a620m-e Ryzen 5 7600 MSi geforce 4070 super 2xventus
  9. I

Rami etkiler diger parcalari degil dimi
  10. I

Hocam biosu güncellesem expo falan hic ellemesem olmazmi
  11. I

Hocam bios pilini cikardim rufus ile win 11 kurdugum flashi takip boottan actim sonuc bu kurayımmı windowsu 1736344899 Nasil yapacagim yapayim
  12. I

Yok yapmadim bios update
  13. I

Bilgisayarı tekrsr actım yine acılmadı
  14. I

Tamamdır hocam yapıp kaydedip cıktım ise gidicem akşam tekrar foruma gelirim
  15. I

Bu sekil 1736327686 Bir yanlışlık varmi
Geri