Ipsunomi isimli üyenin son içerikleri

1. I

🔥İndirim Fazeon 24” 165HZ 0.5ms IPS Pivot Monitör 🔥3.549₺

Renk kalitesi olarak üst düzey monitörler gibi değil fakat f/p olarak gayet iyi, farklı modelini 2 aydır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım şahsen. İki monitörün varsa ve diğer monitörün kalitesi daha iyiyse arada can sıkıcı olabiliyor renkler aynı değil diye fakat alışıyorsun ve f/p olarak...
  2. I

KASAM ve EKRAN kartım BANA değil BAŞKASINA Kargolandı

Yalan yok kafayı yedim ve iş hayatımda da sorunlar yaşıyorum belki kart gelince çözebilirim (umarım). Fakat yapabileceğim bir durum yoktu, sadece bekleyip arayabiliyordum. İstanbulda olsam durum farklı olabilirdi fakat elin ıspartasında zor oluyor o tür şeyler Komik olanda ben peki diyip...
  3. I

Gelişme - 4 Gamegaraj tarafından arandım, buradaki yazıyı ve şikayetvar üzerindeki yazıyı gördüklerini ve yaşanan tüm bu durumlar adına üzgün olduklarını ilettiler. Ekstrem durumlardan dolayı sorunlar yaşandığını ve yanlış kargolanan ürünü alan kişininde zorluk çıkarttığını ilettiler. Yine de...
  4. I

Gelişme - 3 Yurtiçi ile sabah görüştüm kartımı alan kişinin gececi olduğunu bundan da alamadıklarını bugün tekrar ilgileneceklerini söylediler, yani ilk ulaşamama durumundan sonra gececi olduğunun öğrenilmesi gerektiğini düşünüyorum yurtiçi bu konuda - puanı aldı açık konuşmak gerekirse...
  5. I

Gelişme - 2 Yurtiçi sağolsun tekrar aradı ve dediklerine göre verilen 2. kod yanlışmış, soyad benzerliğinden sorun yaşanmış o da ilginç - insan ismine falan bakar- sonrasında bizlik bir sorun yoktur sorun garajdan kaynaklıdır ve onlarla iletişim kurun tekrar dediler. Bende dedikleri gibi...
  6. I

Gelişme - 1 Yurtiçinden aradılar ve ekran kartı sorununun GAME GARAJ'dan kaynaklandığını ifade ettiler hata onlardan kaynaklıymış, komedi yeminle nasıl böyle bir sorumsuzluk yapıldı aklım hala almıyor. Birde mağdem sorun Game Garaj'da beni neden hala aramıyorlar ve durumu izah etmiyorlar XD...
  7. I

Selamlar, Gamegaraj ve Yurtiçi ile yaşadığım benim çalışma hayatımı etkileyen (yaklaşık 10) konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Yani Kasa ve ekran kartını başkasına yolladılar tarafıma geleni incelediğimde benim olmadığını gördüm ve 3-4 gün sonra sadece KASA bana ulaştı (21 Ocak) ve hala ekran...
Geri