IReaper isimli üyenin son içerikleri

1. IReaper

Yardım Game power monitör için adaptör önerisi

https://m.n11.com/urun/12v-3a-adaptor-2982254?magaza=star-bilisim-elk&gclsrc=aw.ds&gad_source=4&gclid=Cj0KCQiA_9u5BhCUARIsABbMSPtioxoiV_Qm9rEqq8K7V_qmHA0JhWKwTexpmnm3wipj9N6c6AsGedMaAokYEALw_wcB Bu linkteki adaptör monitörüme uygun mu
  2. IReaper

Telefon Onaysız Gmail Hesapı Nasıl Açılır?

Ben gmail hesabı nasıl açılır diyorum ,tuta mail yada yahoomail gibi mailler değil
  3. IReaper

google yaşımı nerden biliyor? ayrıca yaşımın küçük olduğunu nerden çıkardın
  4. IReaper

Sanal kart ile deneme süresi kullanınca para çekilir mi?

Merhaba, bir uygulama 30 günlük ücretsiz deneme süresi sunuyor ve ben ödeme yöntemi olarak sanal kartımı kullanmak istiyorum. Ancak sanal kartımda çok az bakiye var. Bu durumda, uygulama sanal kartımdan hemen para çeker mi? Yoksa deneme süresi sonunda mı çekmeye çalışır? Eğer kartımda yeterli...
  5. IReaper

peki ip den ise ip nasıl değiştirim vpn kullandım ama hala izin vermiyor google
  6. IReaper

kaç defa hesap açmayı denedın ki ilk başlarda istemiyor olabilir telefonda fakat ondan sonra hiçbir şekilde izin vermiyor yada sen 4-5 yıl önce mi hesap açtın çünkü şu an ne denediyisem olmadı
  7. IReaper

sen de fazla zekisin hocam ben 5 farklı tarayıcnın gizli sekmesinden denedim google çok büyük önlem almış hiçbir şekilde hesap açtırtmıyor
  8. IReaper

bende pc den ve telefondan çok fazla yol denedim fakat ne yaptıysam yapayım google telefon numarası zorunlu istiyor
  9. IReaper

Merhaba arkadaşlar telefon numarasız Gmail hesabı nasıl oluşturulur? Bildiğiniz bir yöntem var mı?
  10. IReaper

Plati.ru benzeri siteler

shazen auido ne hocam kulaklık satılıyor burda
  11. IReaper

Plati.ru benzeri siteler

Plati.ru gibi ucuza oyun hesapları satan başka siteler var mı? (yabancı siteler)
  12. IReaper

İtemsatış gibi yerleden CapCut Pro yıllık lisanslar alınır mı?

anladım sizin ki gene iyi ben hiçbir şekilde giriş yapamıyordum hesaba. peki nerden aldınız item satıştan mı
  13. IReaper

hala kullanıyormusun hocam sorun varmı çünkü ben aldığımda sürekli girip çıkıyordu bir kaç gün kullandıktan sonra hesabın şifresi değiştirildi. ben de iade ettim, böyle yerlerden capcut pro gibi hesaplar alınmaz fakat canva alınabilir canvayı kendi hesabımda sorunsuzca kullanıyorum şu an.
  14. IReaper

İtemsatış'tan Canva Pro alınır mı?

Merhaba arkadaşlar İtemsatış'tan canva Pro, CapCut gibi yazılımlar alınır mı? Ben özellik canva Pro (sınırsız süreli )alacağım bu satıcıdan. https://www.itemsatis.com/canva/canva-pro-sinirsiz-kendi-hesabiniza-anlik-309500.html. Güvenli midir?
  15. IReaper

iban yolu , havale ödeme yöntemi nasıl güvenli mi hocam 1735667758 peki satın alımdan itibaren video kaydı alın diyor sizce almalı mıyım video kaydı gerekli mi
Geri