irfnmzrkc isimli üyenin son içerikleri

1. I

2 miniled tv arasında kaldım

merhaba ben bu hafta televizyon alacağım da iki model arasında kaldım 1.si LG 75PML9507 2.si Samsung 75QN85B Hangisini tavsiye edersiniz ?
  2. I

Yardım Depopark’tan aldığım Asus Tuf B550M-Wifi

Benim ürünü aldığım tarihte başlamadı garantisi ondan bahsediyorum,garantisi devam ediyor diyordu yaklaşık 1 ay önce başlamış garantisi.Acaba ürünün ülkeye giriş tarihi mi baz alındı
  3. I

Yardım Depopark’tan aldığım Asus Tuf B550M-Wifi

Selamlar 28.11.2022 tarihinde aldığım ürün elime ulaştı fakat ürünün garanti bitiş tarihi 27.10.2025 bu 2. El olduğu anlamına mı geliyor ? Ürün depopark’tan alındı.
  4. I

B550 Anakartlar 2 si arasında kaldım

İlk modeli tercih ettim ve ürün elime ulaştı bu modelde de wifi ve bluetooth bulunmakta aralarındaki tek fark thunderbolt 3 özelliğinin bulunması 2.üründe ama o da benim kullanacağım bir port olmadığı için gerek duymadım 1669763114 Ayrıca ürünü 28.11.2022 tarihinde aldım fakat garanti bitişi...
  5. I

Merhabalar Trojen Keylogger.

Benim de metamask cüzdanıma erişmişti trojen virüsüyle hackerlar.Format atıp her hesabımın şifresini yeni mail açıp mailine kadar değiştirdim yoksa içim rahat etmeyecekti ne kadar uğraştım bi bilsen…Geçmiş olsun dostum.
  6. I

B550 Anakartlar 2 si arasında kaldım

Merhaba arkadaşlar bu 2 kart arasında kaldım aralarında 600 tl civarı gibi bi fark var değer mi plus modelini almaya ?Sistemim rtx3070ti r5 5600 2x8 3200 mhz ram...
Geri