3.
3.monitörde ölü pikselsiz bir tane buldum, fakat bu seferde kenarlarda hafif ışık sızması var. Sorun değil zamanla azalma ihtimali var. İlk üründe ölü piksel dışında neredeyse panel kusursuzdu. Bu monitörde 3 farklı panel gördüm. her birinde farklı farklı sorunlar. Tavsiyem Panel genel...
Gece testinde siyah kadar belli olmasa da diğer renklerde aynı pikselin sorunlu olduğunu fark ettim ve ekranın sol kenarı boydan boya ışık sızması barizdi, paketlemede ciddi iade edilmiş ürün izlenim verdi, iade edilmiş ürünü çok fazla dert etmem ama düzgün bir ürünü de kimse iade etmez zaten...
Değişim monitörü geldi fakat bu seferki farklı :D, önce sol alt taraftaydı, yeni gelende sağ üst ve sadece siyah renkte belli oluyor. Ekranın siyah bütünlüğü öncekiyle aynı üst köşelerde hafif sızma var. Gece olunca tekrar kontrol edeceğim.
Normalde 28" 4k 144z hz monitör kullanıyorum, bunda pixelleri bile görmek çok zor bir yerden sonra aramayı bıraktım, qhd da bile zorlandım görmeye, bir kaç kere hatta monitörü belli bir süre kullandıktan sonra test etmek daha iyi olur.
Evet, bende o fiyata satın almıştım, gündüz odayı karartmama rağmen ilk başta görememiştim gece karanlığından tekrar test edince ay gibi parladı. değişim talebim onaylandı. Bol şans diliyorum size de.
Sorunsuz bir tanesi denk gelirse gerçekten iyi bir monitör.