Hocam sizde benim gibi düşünüyorsunuz ekran kartı konusunda estetik ve kaliteli bakıyorum bende 5080 e yakışacak marka ve beyaz olması galaxi ve gigabyte versiyonu kalıyor zaten başka model bulamadım.
Anakart konusunda mutluyum sadece asus rog olabilirdi belki ama ice pro sipariş verdim. Sizin...
bende cok aradım da 25 bine imkansız 27 bine cl 36 vardı o bile stoklarda bitti yok bi arkdaş 30 bine corsair bulmuş tebliondan ben 3 aydır takip ediyorum beyaz cl 30 corsair hic stoğa gelmedi 3 ay önce almışsa bilemiyorum
1784123948
Hocam diğer parçalar konusunda düşünceniz nedir genel olarak...
Hocam benim parçaları yazdım üste bu parçaları epeydir takip ettim sordum bazı arkdaşlarıma filan iyi dediler değiştireceğim ürün varmı sizce yada nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz ben açıkcası parçalarda sorun yoksa fiyatının cok pahalı olduğunu düşünmüyorum. Ramler olmuş 40 bin beyaz...
Hocam bilgi almak icin zaten foruma kayıt olup konuyu açtım dediğim gibi müsait olduğunuzda toplarsanız sevinirim beyaz olsun ve marka kalite seviyesi üst seviyeye yakın olsun sonucta 200 bin tl fiyat az değil bu sisteme benzer ürünleri toplarsanız incelerim istemediğim ürün olursa buradan...
Hocam caps icin kusura bakmayın yeni kayıt olduğum icin unuttum açık kalmış cl 38 36 ayrıca beyaz ram TR de yok denecek kadar az tavsiye edilmiyor pek fazla ssd 2 tb lazım 2 tb ssler 12 bin üstü kc 3000 en uyguna aldım 15 bin tl ye ram. dediğim gibi tasviyelere açığım link yada ürün ismi...
9950 40 BİN TL YE CIKIYOR BU PARÇALARLA 200 BİNE ANCA YETİYOR NASIL İNDİRİM KOVALAYIP 200 BİN CİVARINA DEDİĞİNİZ ÜRÜNLERİ ALACAM Kİ BEKLEYİNCE 40 50 BİN TL DAHADA ZARARLI CIKTIM ASINDA 4 AY ÖNCE ALSAYDIM DAHA UYGUNA AYRICA 9950 GEREKLİ DEĞİL OYUN İCİN 9800X EN İYİ PERFORMANS VEREN İŞLEMCİ...
ŞU PARÇALARI DÜŞÜNÜYORUM BUNLARDA DAHA İYİ VEYA DAHA UYGUNA TAVSİYESİ OLAN VAR MI TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
Gigabyte X870E Aorus Pro Ice
Kingston KC3000 SKC3000S
AMD Ryzen 7 9800X3D
Lian Li Edge Gold EG1000G 1000 White
Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) cl 30 mhz 6000
Lian Li HydroShift II LCD-S...