ironglam isimli üyenin son içerikleri

1. I

Laptop Önerisi (2 adet)

teşekkürler tavsiyeler için.
  2. I

Laptop Önerisi (2 adet)

teşekkür ederim tavsiyeler için, laptop tecrübem olmadığı için soruyorum, 24GB bellekli ürünü bi garipsedim. ram için 8 ve katlarını bildiğim için, 24gb nasıl oluyor 3x8 falan mı 😅
  3. I

Laptop Önerisi (2 adet)

amazon 6 taksit yapıyor, tavsiye için diğer siteler de olabilir tabi.
  4. I

Laptop Önerisi (2 adet)

Merhaba arkadaşlar, 2 adet laptop almayı düşünüyorum, önerilerinizi bekliyorum. A) 1. Öneri: Bütçeyi max 30k civarı düşünüyorum.(umarım) -Ağırlıklı olarak ofis ve çok ağır olmayan istatistik ve 3D modelleme programları çalıştıracak, -Ekran kalitesi ve hoparlör kalitesi iyi, -CS2, LoL gibi...
  5. I

Yardım 20-40k arası laptop önerisi

bu bahsettiğin süreler oyun oynarken süreleridir diye umut ediyorum doğru mudur? günlük bir iş yaparken bu kadar hızlı gidiyor mu yoksa?
  6. I

40k ya kadar laptop önerisi

arkadaşlar herkes birbirinin önerdiği laptopu kötülemiş, işin içinden çıkmak çok zor 😅 ne alacağız biz?
  7. I

Bütçeni söyle laptop atayım

Bütçe: 35k taksit imkanı olursa 40-45k olabilir. Kullanım amacı: Oyun, bazı simülasyon programları(hydrus, swat, vb.) ve ofis işleri. Oyun dışında(oyunda da çalışsa hayır demem) sessiz çalışması, çok ağır olmaması, uzun ömürlü olması ve mümkünse büyük ekran. Yardımcı olursanız sevinirim...
  8. I

Yardım ASUS TUF A15 RTX 4050 VS ASUS TUF A16 RX7600S

ne ara düştü kaçırmışım😅
  9. I

Gigabyte Aorus GeForce RTX3070Ti Ekran Kartı 1800 TL ?????

bunları görünce aklıma meşhur baklava izdihamı geliyor
  10. I

🔥İndirim Oda Aydınlatma Sistemi Full Rgb - Full Renk - KUMANDALI 194,90TL

2-3 gün önce trendyol'dan aldım aynı ürünü, bi sorunu yok öyle, parasına göre vadettiğini veriyor.
  11. I

Işlemci sogutucusu Deepcool ag400 iyi midir

merhaba ag400'de gürültü sorunu yaşıyor musunuz? amazon yorumlarında gürültülü çalıştığını söyleyen yorumlar var.
  12. I

Işlemci sogutucusu Deepcool ag400 iyi midir

stok bulabildiniz mi?
  13. I

🔥🔥ThermalRight İşlemci Soğutucuları 🔥🔥 Nays Linklerini Ekledim.

r5 5600 için daha f/p öneriniz var mı?
  14. I

🔥İndirim Gigabyte RX 6750 XT Gaming OC 9699 TL

tabi minimum farka bakarsan öyle.
  15. I

🔥İndirim Gigabyte RX 6750 XT Gaming OC 9699 TL

verdiğiniz bilgi yanlış. 4070 ti karşılaştırması bulamadım onun hakkında yorumum yok. .
Geri