IronPeace isimli üyenin son içerikleri

1. IronPeace

5600x Isınma Problemi - Yardım!

Arkadaşlar hızlı cevaplar için çok teşekkürler. Undervolt ile 1.15 e çektim voltajı 75-76 derecelere indi mecbur böyle kullanıcam yeni fan alana kadar.. Başka 5600x stok fan ile kullanan arkadaşım varsa değerlerini yazabilir mi .. 1641755848 Sıvı soğutma önerisi yapar mısınız ? Cooler Master...
  2. IronPeace

5600x Isınma Problemi - Yardım!

Merhaba dostlarım , 5600x işlemcimi yeni aldım. Stok fan ile kullanıyorum. Termal macun olarak Arctic mx-4 kullanıyorum. Anakartım aorus b450 pro. İşlemcim yükte 92-93'leri görüyor. Bu normal değildir herhalde ? Stok fanı sıkı ve düzgün şekilde monte ettiğimden emin oldum. Sebebi ve çözümü...
  3. IronPeace

Online Giyim Mağazalarında Kullanabileceğiniz İndirim Kuponları

İndirimler halen geçerli
  4. IronPeace

Online Giyim Mağazalarında Kullanabileceğiniz İndirim Kuponları

Selamlar, faydalanabileceğinizi düşündüğüm indirim kuponları
  5. IronPeace

Yardım RX 570 Aniden görüntü kesiliyor

Durumun yazılımsal olduğunu düşünmüyorum. Voltajı kesen bir durum var. Benchmark testi yaptın mı hiç ?
  6. IronPeace

AMD Radeon Ölçümler Katmanını Göstermeme Sorunu

Selam, dostlar FPS ve diğer sistem bilgilerini gösterebildiğin "ölçümler katmanı" neden açılmıyor olabilir bende ? Bir şey engelliyor olabilir mi daha önce yaşayan var mı bu durumu? PC'ye yeni reset attım açamıyorum artık. Ne oyunda ne masaüstünde.
  7. IronPeace

BIOS Virüsü Olabilir Mi?

Hocam ben bios pilini sökmeme rağmen ne key'im silindi ne de bios güncellemelerim gitti. Sadece saat ve bios ayarlarım sıfırlandı. Yedek bios pili gibi bir şey mi var acaba.. Anakart aorus b450 pro
  8. IronPeace

Projeksiyon Sistemi Kurulum Montaj ve Cihazlar Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Merhaba dostlar, Yakın zamanda evlenip taşınacağım evimin çalışma odasına projeksiyon sistemi kuracağım. Aşağıda sıralayacağım konular ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursanız mutlu edersiniz. Bilgisayarım odanın bir ucunda olacak. Hemen üzerine tavana perdeyi monte edeceğim...
  9. IronPeace

Çözüldü✓ GamePower 24'' GPR24C1MS144 Gaming gecesi

Rica ederim. Alman iyi oldu 5 dk sonra kalmayacak. Hayırlı olsun güle güle kullan.
  10. IronPeace

Al bence tükenmeden, kaçırma. Aldığında ölüpiksel var mı diye iyice kontrol et. Ölüpiksel biraz şans işi. Arkadaşımın bir kaç ay önce 2.700 TL verdiği Samsung monitörde de ölüpiksel çıkmıştı. Biraz şans işi. Gamepower garantisini vermiş sonuçta. Çıkarsa değişim istersin. 1600456346 Yarısından...
  11. IronPeace

Bilgim yok fakat 4 ms 75 hz bir monitörü kesinlikle tercih etmezdim. 1600455931 Yerinde olsam 1.300 TL gibi bir fiyata gamepower'i her türlü alırdım. Zaten 0 ölüpiksel garantili.
  12. IronPeace

GPR27C144 modelini 6 ay kadar önce aldım. Senin modelin paneliyle aynı panel. Bir miktar ışık sızması var. VA panellerin genelinde oluyor zaten. MSI Optix MAG241CR monitörüm de var. Bu MSI monitörümde daha fazla ışık sızması var. Aynı zamanda 3-4 adet ölü piksel oluştu. Teknik servise getirin...
  13. IronPeace

Monitör Karardığında USB Tak Çıkar Sesi Sorunu MSI Optix MAG241CR

Dostlar, monitörüm uyku moduna girdiğinde (ekran karardığında) USB tak çıkar sesi çıkmaya başlıyor. Monitörün yazılımla entegrasyonunun sağlanması için USB bağlantısı var. Var mı aynı problemi yaşayan veya konu ile ilgili çözüm önerisi olan arkadaşım ?
  14. IronPeace

BIOS Virüsü Olabilir Mi?

Senin p*rno virüsü BIOS'a girmemiştir ya işletim sistemine bulaşan bi virüsdür 😁 Benim problemim format atmama rağmen yaşanıyor.
  15. IronPeace

BIOS Virüsü Olabilir Mi?

HyperX Fury 3D 480 GB Daha önce Kingston 120 GB SSD kullanıyordum. Windows'un geç açılması, fotoğrafları açmaya kalktığımda okuma esnasında hatalar vermesi ve donma problemleri olunca Hyperx Fury'e win kurdum; aynı problemleri bu diskte de yaşadım. Belli ki diskten değil. 1600038051 Hocam...
Geri