İsa Öztürk

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• İsa Öztürk
      İsa Öztürk, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Valorant düşük fps sorunu başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar selam pc özelliklerime göre FPS ortalama 300-400 olmalı iken ben 200 alıyorum sebebi nedir? İşlemci: Ryzen 5 5600 Ekran kartı: RX5700XT Nitro 8...
    • İsa Öztürk
      İsa Öztürk, Güç kaynağım bozuk mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Peki sizce sorun nedir? 1732717222 Tamam hocam bir test edeyim, ss alabilirsem buraya atayım. 1732717389 valla para bitti be hocam bir sürü şey aldık :D
    • İsa Öztürk
      MSI MAG A600DN 600W 80 PLUS 120MM FAN GÜÇ KAYNAGI Vatanda indirimdeydi aldım direk 1732712162 Bu arada power supply 8 senelikmiş bendeki
    • İsa Öztürk
      Olabilir hocam, temiz psu gelsin bakalım deneyeceğim. İlgin ve bilgin için teşekkür ediyorum. 1732708327 Hocam AMD ayarlarımı sıfırlamış sanırım o yüzden...
    • İsa Öztürk
      belli yükün altında psu nun gücü yetmediği için kapatıyor pc yi bence ama işlemcide sıkıntı yoktur psu çok eski olduğundan oluyor zaten max psu ömrü 8 yıldır
    • İsa Öztürk
      valorant işlemci oyunudur ekran kartı değil + evde ölçü aleti varsa tüm çıkışları psu nun şemasına göre ölçmen lazım birde pc çalışırken ölçmen lazım ama...
    • İsa Öztürk
      Hocam yeni psu sipariş ettim en temizi. Gelince yine deneyeceğim eğer sorun devam ederse problem işlemcidir diyebilir miyiz? Sorunun ekran kartından...
    • İsa Öztürk
      İsa Öztürk, Kasa-PSU kategorisinde Güç kaynağım bozuk mu? başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar selam, geçen hafta Ryzen 5 5600 işlemci ve RX5700 XT Nitro aldım. Bende baya eski 750 wattlık bir cooler master güç kaynağı vardı onu da taktım...
    • İsa Öztürk
      İsa Öztürk, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Ryzen 5 5600 düşük fps sorunu başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhaba, Bende Ryzen 5 3600 vardı onun yerine ryzen 5 5600 aldım ekran kartım ise rx570 4 gb sapphire Anakart Gigabyte B450M-K 16 gb ram var...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,459
Üyeler
161,705
Son üye