isaac45newton isimli üyenin son içerikleri

1. I

16.000TL'ye Kadar Telefon Önerisi

Reis peki oyunlarda performansı nasıl iyi mi 1756629452 Oyun performansı nasıl güzel fps veriyormu ki
  2. I

O konuda çok bilgim yok daha doğrusu telefonlar hakkında çok bir bilgim yok artık hangisini bulabilirsem onu almaya çalışacağım
  3. I

Başka seçeneğim yok internetten almak için evdekileri asla ikna edemem geçmişte bazı laptop problemleri oldu da internet almıştım o yüzden bu sefer telefonu internetten almama hiç sıcak bakmazlar. 1756574709 Bütçemi çok zorlar diğer türlü güzel telefonda
  4. I

İnternetten almicam sokakta telefonculara bakarım Teknosaya da bakarım belki 1756574083 Hmm o zaman ilk önce s21 fe ararim ama 2022 çıkışı olduğu için sence telefoncularda varmıdır
  5. I

Şimdi baktım da güzel telefonmuş teşekkür ederim.Eğer F4 bulamazsam ona da bakarım galiba benim şu anlık ilk tericihim F4 gibi ama bu da güzelmiş
  6. I

Evet hayatımın çoğu telefonda oyun oynayarak geçiyor nerdeyse.Peki sizce sokakta telefoncularda bu telefonu bulabilirmiyim biraz eski ya o yüzden sordum 1756573701 Bende poco f4 kafama yatıyorda internetten almiyicagim sokakta telefonculari gezicem bulamazmışım gibi geliyor
  7. I

Bende istiyorumdum onu ama bütçemi aşırı zorlar 16k ya bile zor çıktım:(
  8. I

Öncelikle bana yeni bir telefon fikri verdiğin için teşekkürler ama 6 gen 1 işlemcisi var bu fiyata alınirmi ki sence
  9. I

Arkadaşlar pazartesi günü telefon alacağım bütçem en fazla 16 bin baya bir araştırdım ve Samsung a36,poco f4 ve Xiaomi 11T arasında kaldım.Yurtta kaldığım için sürekli telefondayim ve oyun oynuyorum o yüzden işlemci benim için önemli ama kamera çok kullanmıyorum kameranın benim için bir önemi...
Geri