İsacomak isimli üyenin son içerikleri

1. İ

Asus ac51 hız sorunu

Başka arkadaşlarda karşılaşır diye yazıyorum internette göremedim kendim düzelttim ne alakası var bilmiyorum ama modemin reset tuşuna 1dk basılı tuttum tamamen gitti modem 2 ışıkta kaldı sonra tekrar reset tuşuna 20sn bastım yine gelmedi modemin fişini çekip tekrar taktım teknik servisin...
  2. İ

2080S li bilgisayarı dandik monitörde kullanmak

Neden darboğaz yapsın ki ?
  3. İ

G sync özelligi yok bu monitörde ne zaman alıcaksınız monitörü belli mi yıl başını bulur mu
  4. İ

Görüntüyü 60hz ye kitlersin hiç bi sıkıntı olmaz 144hz(en az 144hz almanı öneririm)gsync li monitör aldıgında görüntü daha akıcı hale gelir
  5. İ

Asus ac51 hız sorunu

Sorun devam ediyo bu sorunla karşılaşan yada çözümünü bilen varsa konuya bekliyorum
  6. İ

Asus ac51 hız sorunu

Yazılımı sürekli güncelliyorum işin aksi tarafı paketim 35 deyken 33mbps alıyordum 78 e çıkarınca 16 ya sabitlendi
  7. İ

Asus ac51 hız sorunu

Merhaba arkadaşlar elimde asus ac 51 modeli bulunmakta fakat alt yapı hızı 78mbps desteklemesine ragmen modem kendisini 16mbpsye kitlemiş durumda(arayüzden vdsl seçilmiş durumda) aynı model arkadaşımda var onunkiyle denedigimde net 75mbps hız alıyorum nedeni ne olabilir bilen varmı ve böyle bi...
  8. İ

Yardım Asus DSL-AC51 alınır mı? ?

Bende var aynı modemden 2 ay önce aldım aradaşımla beraber aldık tam hızı desteklemiyo benimki galiba birazdan bende konu açıcam sorun ise 78mbps hız varken kendini 16 ya kitlemiş arakdaşımınkiyle denedim ayarlardan falandır diye 75 net geldi çözemedim neden oldugunu
  9. İ

İşlemci Soğutucusu Sökmek

Sagında veya solunda mandalı olması gerekiyo çektiğin yerin tam tersinde olması lazım onu kaldırırsan çıkartabilirsin
  10. İ

76Mbps vadedilen 13mbps gelen

Yok ben 16 alıyorum o yazdıgım arkadaşım içindi verdiginiz numaradan görüşme sagladım arıza kaydı oluşturun dediler bakalım gelişmeleri aktarırım isterseniz
  11. İ

Şuan arıza kaydında internet problemi diye oluşturmuşlar kapatıp port degişikligi istemem mantıklı olurmu yoksa bekliyim mi ?
  12. İ

75 e yükselticem lakin ilk önce aktivasyon tamamlanması gerektigini söylediler aynı anda başvuru yaptıgım arkadaşım 33.5 alıyor ben 14 ki evlerimiz arasında 50metre var yok oda 35mbps üzerinden 33.5 alıyo 1587470642 70 görmesemde olur okadar hıza ihtiyacım yok ama 76 gösteren porttan 35...
  13. İ

Buda arıza kaydı oluşturduktan sonra gelen mail dowloand 22 gözüküyo lakin hem müşteri hizmetleri hemde sitesi 76 alabileceğimi söylüyordu şuan 35Mbps 76 ya yükselticektim ama 14 değerini görünce herşeyden hevesim kaçtı 1587469983 Burda vdsl yazıyo ama yinede denerim isterseniz 1587470062...
  14. İ

Santral kısmında bilgi mecvu degil ne yazıkki 1587469719 tabii ki hatta güncelledim tekrar başlattım
  15. İ

Başvurum onaylanmadan önce direk aktarıyodu yaklaşık 35dk bekledikten sonra açıyolardı ama bağlanıyordum :))şimdi baglanmıyor
Geri