Başka arkadaşlarda karşılaşır diye yazıyorum internette göremedim kendim düzelttim ne alakası var bilmiyorum ama modemin reset tuşuna 1dk basılı tuttum tamamen gitti modem 2 ışıkta kaldı sonra tekrar reset tuşuna 20sn bastım yine gelmedi modemin fişini çekip tekrar taktım teknik servisin...
Merhaba arkadaşlar elimde asus ac 51 modeli bulunmakta fakat alt yapı hızı 78mbps desteklemesine ragmen modem kendisini 16mbpsye kitlemiş durumda(arayüzden vdsl seçilmiş durumda) aynı model arkadaşımda var onunkiyle denedigimde net 75mbps hız alıyorum nedeni ne olabilir bilen varmı ve böyle bi...
Bende var aynı modemden 2 ay önce aldım aradaşımla beraber aldık tam hızı desteklemiyo benimki galiba birazdan bende konu açıcam sorun ise 78mbps hız varken kendini 16 ya kitlemiş arakdaşımınkiyle denedim ayarlardan falandır diye 75 net geldi çözemedim neden oldugunu
75 e yükselticem lakin ilk önce aktivasyon tamamlanması gerektigini söylediler aynı anda başvuru yaptıgım arkadaşım 33.5 alıyor ben 14 ki evlerimiz arasında 50metre var yok oda 35mbps üzerinden 33.5 alıyo
1587470642
70 görmesemde olur okadar hıza ihtiyacım yok ama 76 gösteren porttan 35...
Buda arıza kaydı oluşturduktan sonra gelen mail dowloand 22 gözüküyo lakin hem müşteri hizmetleri hemde sitesi 76 alabileceğimi söylüyordu şuan 35Mbps 76 ya yükselticektim ama 14 değerini görünce herşeyden hevesim kaçtı
1587469983
Burda vdsl yazıyo ama yinede denerim isterseniz
1587470062...