isan isimli üyenin son içerikleri

1. I

Bilgisayar dondu çalışmıyor

Saol abi teşekürler
  2. I

oyun oynarekn laptop kasıyo

Katılma tarihime bakabilirsin kardeşim ondan sonra düzelttim ha artı rapolamazsan adam değilsin anladın herkes kendini bişe sanio arkadaş iyi dilden anlayan yok
  3. I

12 ram ssd takildi işte özellikleri pek bilmiyorum ya 1722503122 Abi düzeldi kendi kendine geri virüs programı mi indirsem acaba
  4. I

Ya giremiorum açıyorum bilgisayar olduğu gibi donup kalio sadece mouse oynuyor bi yere girmiyor 1722499518 Ya hiç giremiyorum acilio sadece mouse hareket edio
  5. I

Diz
  6. I

Ya ama yeni format atıldı 2 ay falan oldu ssd taktırdım bi bilgisayarcida gene aynı şeyi yaşadım 2 3 gün içinde geri düzeldi ama şimdi gene aynısı oldu ve nie oluyor bilmiyorum
  7. I

Evde yapamazmiyim ben
  8. I

Anladım teşekkürler
  9. I

Ne yapabilirim bi bilginiz varmı
  10. I

Herkese iyi günler bilgisayarım açtım zor açıldı açılınca da tarihi 4040 gisterio ve hiç bi şekilde bi yere girmiyor ama mouse oynuyor arada bi mousenin yaninda mavi dönüyor ve bi türlü çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz anlayan varsa lütfen dönüş yapsın
  11. I

Kardeşim yeniydim anlatabiliomuyum sonradan bakınca farkettim bu konuda üstün olunca kendini ne sanion bide gülüyorlar ajsbsjsbjd afferin sana alkış bişe biliosun maşallah
  12. I

Hayır nasıl güncelleniyor
  13. I

pubg oynarken desteklediği fpsyi vermio kasıo donuyo pc 12 ram 240 gb sandısk ssd taktırdım bılgısayar hızlandı ama oyun oynarken hala aynı sorunu yasıyorum lutfen bılgısı olan yazsın ne yapmalıyım
  14. I

laptopum oyun oynarken çok kasıyor

pubg oynarken desteklediği fpsyi vermio kasıo donuyo pc 12 ram 240 gb sandısk ssd taktırdım bılgısayar hızlandı ama oyun oynarken hala aynı sorunu yasıyorum lutfen bılgısı olan yazsın ne yapmalıyım
  15. I

laptop oyun oynarken kasıyor

Intel(R) Core(TM) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz 1722276499 yenıyım kbmayın bıkmıodum
Geri