ilk olarak herkese selamlar yeni bir hazır sistem aldım windowsunu fln kurdum ama monitörümün hoparlörü olmasına rağmen sesi gelmiyor ve ses direk kapalı açamıyorum monitörümAoc 24g4x modeli ekran kartım 4060 işlemci intel i5 12400f lütfen yardım edin çok mağdurum. YARDIM
ilk olarak herkese selamlar yeni bir hazır sistem aldım windowsunu fln kurdum ama monitörümün hoparlörü olmasına rağmen sesi gemiyor ve ses direk kapalı açamıyorum monitörümAoc 24g4x modeli ekran kartım 4060 işlemci intel i5 12400f lütfen yardım edin çok mağdurum
yeni bir sistem aldım bios unu upg edim ramlerin mhz ini ayarladım eski laptopumdan rufustan windows 11 kurmayı deniyorum her seferinde hata veriyor en son sürümünü denedim eski sürümünü de denedim 2 sinde de hata veriyor lütfen yardım edin :c
Armi3067 peki
ben windows 11 tiny kurmak istiyorum aynı anahtarı onda kullanabilir miyim ve ürün anahtarını 1 2 hafta geç kullansam olur mu ve sitedeki windowslar korsan değil demi veya casusuz yazılım yoktur ?
ilk olarak herkese merhaba yeni bir hazır sistem aldım daha gelmesine 1 2 hafta var int windows 11 nasıl kurulur adlı videolar izleyim windowsu nasıl kurulacağını öğrendim ama windows anahtarını nerden alabilirim ve güvenli bir yerde microsoftan asla 10k ne aga
merhaba arkadaşlar bu ay bir hazır sistem alacağım ama hangi monitör alacağımda kararsız kaldım bütçem 5000 tl
monitör ıps ekran olursa sevinirim ve AOC monitörüde olursa pek sevinirim aradım çözünürlük 1080p 144 hz altı olmazsa sevinirim