Ishimurra isimli üyenin son içerikleri

1. I

After Effects ve Premier Pro Dosya Alanı Sorunu

Merhaba Edit > Preferences > Media & Disk Cache > Enable Disk Cache tikli mi ?
  2. I

AMD SOFTWARE bazen ses kaydetmiyor.

Arkadaşlar herkese selam. Genelde youtube da paylaştığım klipler için AMD Software : Adrenalin Edition'ın Görüntü Tekrarı modunu kullanıyorum. Pratik olması yönünden çok iyi ama son zamanlarda eskiden olmayan bir sıkıntı olmaya başladı. Kaydedilen bazı videoların sesi yok ve istisnasız her...
  3. I

Ekranımda Glitchlenme oluyor

Hocam chrome da sağ üst köşe de 3 nokta > ayarlar > sistem > Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan
  4. I

SORUNU ÇÖZDÜM. gerçi tam olarak bir çözüm denebilir mi bilmiyorum ama bu sıkıntılardan sonra chrome kullanırken flicker gibi saliselik kararmalar oluyordu bu daha önce de başıma gelmişti. Ayarlardan ''Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan'' yı kapattım bütün hepsi düzeldi. Chrome...
  5. I

sadece bir oyunda ve açılış ekranında olması garip onun dışında bir şey de bu sorun olmuyor :D
  6. I

farklı bir kablom olmadığı için sadece display portu değiştirdim bir farklılık olmadı, ancak sanıyorum sorun monitörün kendisinde çünkü display kablosunu çıkarttığımda verdiği sinyal yok uyarısında da aynı bozulma mevcuttu.
  7. I

Arkadaşlar merhaba, bir kaç gün önce yaşanmaya başladı bu olay. Direkt olarak etki edecek hiç bir şey yapmadım aslında elden ringe save yüklerken birden oyun açıldığında bu yaşanmaya başladı. oyunu tam ekran yaptığımda bu şekilde bir glitch oluyor ve ss almaya çalıştığımda sadece siyah ekran...
  8. I

CPU 99 Dereceye çıkıyor.

İkiside max olarak 99 çıktı ortalama değer olarak ikisi arasında 1-2 derece fark oldu sadece biri 92 biri 94 gibi
  9. I

CPU 99 Dereceye çıkıyor.

Termal Macunu en son güvendiğimiz bir bilgisayarcıda değiştirip fanları ve iç kasayı temizlettik ama kullandıkları markayı bilmiyorum, sıcaklığı msi afterburner ve amd adrenalin kullanarak kontrol ettik, bios ta bir değişiklik yapılmadı ya da overclock işlemi yapmadık. 1718022540 Hocam açıkçası...
  10. I

CPU 99 Dereceye çıkıyor.

Arkadaşlar öncellikle merhaba, Kardeşimin Acer marka GTX1650 ve Ryzen 5500U donanımlı bir laptopu var. Biraz da hor kullandığından olduğunu düşünüyorum ancak bir süredir oyunlarda yüksek bir fps drop sorunu yaşıyormuş, işlemci ve fanların yeni temizlenip termal macun sürülmesine rağmen CPU...
Geri