Isim bulamadım boşver isimli üyenin son içerikleri

1. I

Öneri Amd ryzen 5500 işlemci için hangi soğutucuyu tercih etmeliyim ?

tamamdır knkm saol macun kullaniyim o zaman
  2. I

aldığım gün gibi duruyo benden çok kardeşim oynuyordu şehir dışındaydım yeni geldim gelmez olaydım :) 1742726289 macunu mu yenilemeliyim hangisi daha az maliyetli olur ve iyidir
  3. I

Öneri F/p 8 veya 16gb ram önerisi

asus prime b450m-k kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam destekliyordu
  4. I

2 sene önce hazır sistemle almıştım ve hala kendi fanıyla soğutuyorum ama artık değiştirmeliyim diye düşünüyorum oyun içi maks. 65-70 derece alırken şuanda ortalama 75-80+ derece alıyorum hangi soğutucuyu önerirsiniz pek bilgim yoktur soğutucularla ilgili sıvıı soğutucu mu yoksa hava soğutucu mu...
  5. I

Öneri F/p 8 veya 16gb ram önerisi

Arkadaşlar öncelikle selamlar 2tane xpg 8gb gammix 3200mhz ddr4 ramim vardı ama ramlerden biri arızalandı bu yüzden ram arayışına girdim sizce 2 rami de yenilemeli miyim çünkü ram uymama sorunu olabilir mi yoksa uygun tek bir ram mi almalıyım ve f/p önerebileceğiniz ram varsa belirtebilir...
  6. I

Mert hocamı, rehber matematik mi

(dostum yanıtını yeni gördüm kusura bakma) söylediğim gibi herkesin anlama biçimi farklıdır hocalardan o yüzden demo şekilde hepsinden farklı bir konuyu izle anlatımı en hoşuna giden hangileriyse ona göre seçimini yaparsın ama rehber mat bende fazla önermiyorum açıkçası biraz fazla boş muhabbet...
  7. I

Mert hocamı, rehber matematik mi

knk şöyle söyleyebilirim gerçekten temelin yoksa (benim gibi) temel mat halletmen lazım bunun için kitaplar da var bi tane bitirmeye çalışabilirsin zaten soruları aşırı kolay şeyler oluyor çerez niyetine arada çözüyordum ben sonrasında hoca ayırt etmeden birçok yerden dinliyordum öyle daha iyi...
  8. I

Play storedaki verileri ios cihazda kullanabilir miyim

arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar google playdeki oyun verilerini game centera aktarmak istiyodum ama bu olmuyor sanırsam ios cihaza herhangi bir şekilde play store yükleyebiliyor muyum yada başka bir çözüm yöntemi var mıdır? şimdiden teşekkürler
  9. I

Buff hala vp kodu veriyor mu?

Arkadaşlar buff hala vp kodu veriyor mu uygulamayı ona göre kullanmayı düşünüyorum, teşekkürler şimdiden (soru kategorisi yanlış ise kusura bakmayın)
  10. I

En ucuz steam kodunu nereden bulabilirim

Oyun olarak almak istemiyorum
  11. I

En ucuz steam kodunu nereden bulabilirim

Şuan en uygun fiyata steam kodu alabileceğim bildiğiniz güvenilir bir site varmı
  12. I

Yardım İphone 15pro mu 16 mı

Teşekkürler 1729952127 Kamera tuşu çokda etkili bir özellik değil benim için teşekkürler yanıtınız için
  13. I

Yardım İphone 15pro mu 16 mı

Arkadaşlar iphone 15 pro veya 16 almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım pronun fiyato 16dan daha yüksek ama ileri model olursa mı daha iyi olr ne dersiniz? fikir alabilir miyim?
  14. I

Yardım Aynet teknoloji güvenilir mi?

Aynet teknolojiden telefon almayı düşünüyorum güvenilir midir daha önce alışveriş yapan var mı?
Geri