Usta ben güvendiği şey olarak tamircide veya başka bir şahıs yapmışsa onu güvenilir olarak nitelendirdim yanlış yazmış olabilirim.
1743927355
Zaten bir sürü insan crack kullanıyor
Hocam ben BIOS tan şüpheleniyorum eğer windows u crackli olsa bile güvenilen bir yerden yaptırdıysanız büyük ihtimal sıkıntı BIOS tur eğer tamircide yaptırdıysanız adama götürün ama cihazınız eskiyse ve BIOS a reset attıysanız sıkıntı olmuş olabilir
Fanlar dönüyor mu peki
sıkıntı bence bataryanızın aşırı dolumu eğer çözümü bulamazsanız bir tamirciye götürüp bataryanızı değiştirebilirsiniz
1743867412
eğer fanlar dönmüyorsa ve ışıklardan başka bir şey yoksa sıkıntı batarya sıkıntısı olabilir
Hocam cihazınıza bir ihtimal olsa da virüs bulaşmış olabilir bir virüs testi yapın sanırım windows güvenlik sebebiyle de açılmıyor olabilir.
1743866939
Ancak genelde böyle yazılımlar yeterince iyi korunmuşsa virüs testinde gözükmeyedebilir.
1743866986
Bildiğimiz windows virüsü değil çünkü bunlar...
birkaç gün bekleyin ve bide fön tutmanızı önermem bi ihtimalde olsa anakarta zarar verme olasılığı var eğer yine olmazsa bu durumda profesyonel destek almanızı öneririm.
Hayır hocam fanın havayı atacağı bir yer mevcut o fan şeklindeki metal, havalandırma deliklerinin önüne katılmış hatta fan bulunan versiyonuyla aradaki tek fark fan bulunmaması.
1743865936
Ha bu arada garanti bitince fan takıcağım zaten yani o kısmı söylemenize gerek yok
Merhaba başlıkta sorduğum gibi bu fansız laptopa fan takılabilir mi iç bileşenlerin fotosunu atamam garantisi var lazımsa internette sitelerde mevcut
1743865387
bu videonun 1.29 uncu dakikasında mevcut anakart resmi