Merhaba arkadaşlar belki aranızda konu hakkında bilgili olanlarınız vardır , almanyada üniversite okuyabilmek için almanyada okumak istediğimiz bölümü veya benzerini türkiyede kazanıp yerleşmemiz gerekiyormuş. Ben almanyada havacılık ve uzay mühendisliği okumak istiyorum fakat başvurularımı...
Merhaba arkadaşlar mümkünse okullar açılmadan Xbox One S gamepad almak istiyorum (Konsol değil sadece kol). Fakat sıfırı 700 liradan başlıyor ve benim o kadar fazla bütçem yok dolayısıyla 2. el e yöneldim fakat daha tam olarak istediğimi bulamadım. Size sormak istediğim asıl soru şu; Ekim de...
Merhaba arkadaşlar ben Gamegaraj dan Aquaris 5AN sistemini biraz özelleştirip aldım.Ve bugün elime ulaştı kutunun içinde anakartın ekran kartının ve SSD nin kutusu vardı fakat işlemci ve ramin kutusu yoktu şunu da belirteyim işlemci ve ram kasanın içerisinde zaten takılı onda bir sorun yok. O...
dostum o anakarttan memnunmusun ? Gamegaraj'dan almayı düşünüyorum yoksa sence 90 tl verip MSİ b450m a pro max anakartını mı almalıyım ? o 90 tl'ye değer mi ?
peki bu diğer arkadaşın yazdıkları hakkında ne düşünüyorsun ? Haksız mı haklı mı sence ?
1593017409
garanti bittiğinde de istediğim zaman gönderebiliyormuyum bilgisayar parçalarını kendi firmalarına ?
Öncekikle merhaba arkadaşlar Biostar B450MH ve MSİ B450M A-Pro Max arasında kaldım Gamegaraj 5AN sistemini 1650 super ve ryzen 5 1600 af yapıp alacağım monitör ise philips-238-242v8a 4ms 75hz
sadece HDMI ve Display port çıkışı var monitörün bu iki anakart arasındaki 91 TL'ye değer mi ? Ne...
yani kral diyorsun ki "pollux 3TN ye 4640 tl ödeyip PSU bile yetersiz kalacağına biraz paraya kıy ve kat kat iyi olan 5AN al eksiksiz ve geleceğe yönelik bir kasan olsun" ek olarak şuraya düşündüğüm monitörleri yazacağım ve yardımcı olduğun için sana ve tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
bütçem şöyle mönitör dahil 5000 i geçmeyecek ama 5000 de olmasın yani 4600 belki 4700 falan şimdi iki adet kendi bulduğum sistem var birincisi belirttiğim gibi teknobiyotik MK 1 toplam 4600 tl yapıyor ikincisi gamegaraj Pollux 3TN + monitör alınca 4700 yapıyor fakat bu bu gamegarajla ilgili...