İsimsizMan isimli üyenin son içerikleri

1. İsimsizMan

Ryzen 5 5600 overclock için soğutucu önerisi

1.35v üstüne çıkarılmaz genelde. eğer böyle diyor iseniz amd ryzen master'dan basit şekilde overclock da yapılabiliyormuş yine arttırıyor bayağı. o şekilde de yapabilirim daha iyi olur bios ile uğraşmamış olurum.
  2. İsimsizMan

Önerdiğiniz fan işlemciyi çok serin tutacak bir şey mi? Ben daha önce oc yapmadım ve fanın oc üzerindeki etkisini bilmiyorum. Yani 500 tl'lik bir fan ile oc yapmak ve 1000tl'lik attığınız fan ile yapmak arasındaki farkı bilmiyorum tam olarak anlatabilir misiniz? Fanın daha kaliteli olması neyi...
  3. İsimsizMan

Ben size tüm gereken cevabı verdim. Ekran kartım da güçlü 4060ti'dan memnunum. Sadece videodaki performans artışını beğendim ve 1000tl'lik bir harcama yaparak işlemcimi daha verimli kullanmak istiyorum. Anakart bilgisini verdim zaten ne cevabını istiyorsunuz?
  4. İsimsizMan

ben başından beri stok fan ile kullanıyorum işlemciyi hiçbir şey de olmadı. daha kaliteli bir fan alıp overclock yapmayı düşünüyorum ne var bunda? herkes sıvı soğutma almak zorunda değil lükse kaçıyor zaten. kaliteli kule tipi bir soğutucu ile gayet de overclock yapılır?
  5. İsimsizMan

Gigabyte B550M ds3h rev 1.5 olmalı. oc yapma sebebim de şu anki performansımdan daha fazla performans almak istiyorum bu işlemci ile o yüzden. daha fazla performans her zaman iyidir.
  6. İsimsizMan

Videodaki gibi overclock yapmayı düşünüyorum. Stok fan ile sıkıntı çıkacağı için bir soğutucu almayı düşünüyorum. Çok abartı rakamlara girmeden, maksimum 1000tl'yi aşmadan overclock için kaliteli soğutucular önerebilir misiniz?
  7. İsimsizMan

AAA oyun önerileri verebilir misiniz?

Bana AAA oyun önerebilir misiniz arkadaşlar cidden kaliteli ve saracak hikayeli oyun arıyorum. Oynadıklarım ve cidden hoşuma gidenleri aşağıya bırakıyorum. Not: Aksiyon oyunlarını, third person oyunları ve gerçekten kaliteli yazılmış mükemmel hikayeli oyunlara bayılırım. Oynadıklarım: The...
  8. İsimsizMan

Ubisoft Connect Mouse hareket ettirince ekran bozulmaları

Monitörde veya ekran kartında değil sorun Ubisoft uygulamasında. Nedir bu böyle anlamadım alt + Tab yapıyorum sapsarı oluyor. Fareyi hareket ettiriyorum sapsarı oluyor bozuluyor. Nasıl çözerim bileniniz var mı? Sorunun videosu: Watch Desktop 2024.03.14 - 12.27.21.02 | Streamable
  9. İsimsizMan

iPhone 12 yerine alınabilecek telefonlar

Hiç düşünmeden S23. Daha çok uzun güncelleme ömrü var. Performansı, kamerası gayet iyi.
  10. İsimsizMan

RTX 4080 sıfır sistem sürekli mavi ekran veriyor

Merhabalar hocam sorularınızı cevaplayacağım. Anlattıklarınıza göre birden fazla sorunla karşı karşıyasınız ve her birini ayrı ayrı ele alalım. Anakart ışıklarının kırmızı, sarı ve yeşil olarak sırayla yanması genellikle bir tür donanım sorununu gösterir. Bu durum, anakartın POST (Power-On...
  11. İsimsizMan

RTX 4060Tı Galax VS RTX 4060Tı Gigabyte

Anladım arkadaşlar teşekkür ederim. Galax daha kaliteliymiş söylediklerinize göre. Ayrıca birebir değişim garantisi de ayrı bir güzellik. Sağ olun.
  12. İsimsizMan

Hmm o halde Galax alayım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler soğutmalarını falan bilmiyorum çok.
  13. İsimsizMan

Arkadaşlar ben gigabyte alacaktım fakat fiyatı uçmuş 15.300 TL olmuş. Galax daha ucuz fiyat aralarında 1k var. Sizce Hangisi daha kalitelidir ve daha iyi oyun performansı verir? Galax...
  14. İsimsizMan

Bilgisayar ekranı kapanıyor ve fanlar hiç olmadığı kadar hızlı dönmeye başlıyor!

Birden oluyor ve kapanıyor ekran. Fanlar hızlanıyor. Rtx 3050, İ3 10100F var. Neden olduğunu anlamadım. 6 ay filan oldu sistemi toplayalı sorun nerede sizce? Nasıl düzelir bu sorun neden yapıyor bunu?,
Geri