ısırırım HAAE isimli üyenin son içerikleri

1. ısırırım HAAE

3000 Tl ye Kulaküstü Kulaklık

3000Tl civarı bütçeye sahibim araba oyunlarını oynamayı seviyorum motorun titreşimini falan güzel versin yeterli
  2. ısırırım HAAE

2000 Tl Gamepad Önerisi

kablosuz tablette notebookumda kullanabileceğim bir gamepad arıyorum.
  3. ısırırım HAAE

ACİL YARDIM inaccessible boot device HATASI

asus vivobook aldım gittim windows 11 kurdum rufus ile flashı hazırladım temiz kurlumu yaptım windows günceleştirmeleri yaptı driverleri kurdu yeniden başlattım LAPS MAVİ EKRAN hata kodu inaccessible boot device YARDIM EDİN DELİ OLDUM
  4. ısırırım HAAE

Win 11 kurulumunda Windows Kurulumunda Hiçbir Sürücü Bulunamadı hatası veriyor

asus vivobook 16x oled (k3605vu-n1220) almıştım bugün elime ulaştı hemen soketin bakireligini bozdum flash bellegi soktum girdim ekrana birde ne göreyim biraz ilerleyince Windows Kurulumunda Hiçbir Sürücü Bulunamadı hatası veriyor öyle kaldım tez yardım ederseniz güzel olur.
  5. ısırırım HAAE

ekran kartı driver güncellenmiyor

olmadı windows 10 istiyormuş
  6. ısırırım HAAE

Bu üzdü
  7. ısırırım HAAE

ekran kartım afox gerforce gt730 2gb lık hali ve işletim sistemimde windows 7 64 bit nvidianıun sitesinden uygun driveri indirdigimde bu grafik surucusu windowsun bu sistemi ile uyumlu değildirbu grafik surucusu uyumlu grafik donanımını bulamadı diye hata veriyor yardım ederseniz sevinirim
  8. ısırırım HAAE

7.000 tl ye telefon önerisi

full oyun odaklı telefon alacağım bütçem yaklaşık 300 tl falan deyişkenlik göstere bilir önerilerinizi bekliyorum.
  9. ısırırım HAAE

40 bin TL ye notebook önerisi

Benim için önemli olanlar ekranın renkleri mükemmel olsun oyun iyi oynansın yeter
  10. ısırırım HAAE

ACER NİTRO 5 ALINIR MI?

40 bin 1677322473 Lan 71. Intel işlemci var al a
  11. ısırırım HAAE

Yardım Ekran kartım çalındı

Belki eşiniz saklamıstır çok oynuyorsanız dikkat edin hocam
  12. ısırırım HAAE

Yardım Hp victus 16 mi monster tulpar 20.5 mi

Vitcusu al geççç
  13. ısırırım HAAE

15-20k arası ofis ve hafif oyun oynatacak bilgisayar önerisi

https://www.teknosa.com/hp-victus-16e1010nt-68s26ea-amd-ryzen-5-6600h-8-gb-ram-512-gb-ssd-4-gb-geforce-rtx3050ti-161-fhd-144-hz-freedos-gaming-laptop-p-785351274?shopId=2085&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.51
Geri