Metro Exodus mu yoksa Fallout 76 mı hangi oyun daha iyidir? Benim aradığım oyun türü loot ve öldürme ateş etme ve açık dünya hangisi buna daha çok uyuyor veya hangisi bu türde?
https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-x870-plus-wifi-amd-x870-soket-am5-ddr5-8000-ocmhz-atx-gaming-anakart-fiyati-75287/
bu anakartı kullanıyorum bazen 5 dakikada bir bazen 4 saniyede bir internet gidiyor gelmesi 8 saniye felan sürüyor her şeyi denedim olmuyor kablosuz internet...
1 ay önce aldığım bilgisayarda internet 4 dakikada bir veya bazen 2 saniyede bir kopuyor internetim görünüyor ama bağlanamıyorum ilk bağlandığında ise bağlı internet yok diyor bu aldığımdan beri böyle devam ediyor.
Driver güncel.
BIOS büyük ihtimalle güncel aldığım hafta güncellemiştim şu anda...
1 ay önce aldığım bilgisayarda aldığımdan beri her 4 veya 5 dakikada felan internet gidip geliyor gelmesi 10 saniye felan sürüyor bu online oyunlarda oyundan düşmeme felan sebep oluyor herşeyi denedim driverları güncelledim eski sürümleri denedim hiçbir türlü olmuyor bilgisayar kasa laptop değil...
kablosuz anakart kablosuz wifi destekliyor
1754515627
3 dakika veya 4 dakika gibi aralıklarla gidiyor çok sık yani birde evde sadece bilgisayarda gidiyor
1 ay önce ince hesaptan bir hazır sistem aldım ama 15 dk gibi kısa süreli aralıklarla internet evde sadece bilgisayarda gidip geliyor gelmesi 4 saniye felan sürüyor bu oyunlarda oyundan düşmeme neden oluyor.
Bunun nedeni nedir türk telekom kullanıyorum.
Anakartım asus tuf gaming x870...
1 ay önce ince hesaptan bir hazır sistem aldım ama 15 dk gibi kısa süreli aralıklarla internet evde sadece bilgisayarda gidip geliyor gelmesi 4 saniye felan sürüyor bu oyunlarda oyundan düşmeme neden oluyor.
Bunun nedeni nedir türk telekom kullanıyorum.
Anakartım asus tuf gaming x870
Şuanda yeni aldığım sistemde 1 tb ssd var yetmiyor daha fazla yenisini almak istiyorum.Bütçe belli değil atacağınız ssd ye göre değişir ama 6000 i geçmesin...
2 ay önce bir monitör aldım https://www.vatanbilgisayar.com/asu...z-full-hd-freesync-g-sync-gaming-monitor.html
Monitördeki sıkıntı FSR açınca ghosting oluyor, kapatınca olmuyor.
Sistemim şu şekilde 7 7800x3D 9070XT ASUS TUF 870X anakart.
Nedeni nedir?
adını tam hatırlayamadım yanlış olabilir...