Arkadaş Yeni ekran kartı aldı eskinin driver silmis kapatıp yeni kartı takmış yeniden açmaya çalışınca böyle olmuş yapay zeka statik elektrik filan diyor neden olmuş olabilir cidden anakart bozulmuş olabilirmi
İşlemci ryzen3600
Eski ekran kartı rx480
Yeni kart rx6600xt
Anakart asus b450 MK 2...
Dediğiniz bu ram içinmi yoksa bütün ramler içinmi geçerli yani ben nasıl ram yükseltcem bir ram bulmayi geçtim 2 tane aynı Rami nasıl bulucam arkadaşım kullanıyor sorun olmuyor ama yani bende emin olamadım
Bilgisayarimda suanda 8+8 16 GB RAM var ve 24 e çıkarmak istiyorum 2.elde bir ram buldum ama bulduğum ram hem MHz düşük hemde farklı bir marka emin olamadım sorun çıkarmı diye bi bakar mısınız bendeki...
Başlıkta yazdığı gibi klavyem bir anda bozuldu Ağustosta Hepsiburadadan aldım satıcıda Hepsiburadaydi klavye son 1 ay da arada gidip geliyordu USB söküp takınca düzeliyordu dün tamamen gitti yine aynısı oldu söküp taktım ışıklar geliyor ama tepki yok takincada Windows aygıt tanınamadı gibi bişey...
Önceden Turkcell di zaten ondan illallah ettim 1 yıldır kablonet kullanıyorum memnunum sadece su modem sorunu bazen artıyor birde ucuz yani öteki firmalara göre ve hız olarakta yüksek o yüzden kullanıyorum
Kablonette taahhütum bitecek ve modem olarak infinity 401 var ve kullanan bilir iyi bir modem değil ısınınca oyun indirirken filan yavaşlama gibi garip şeyler oluyor teknik desteğe sorunca reset filan atiyorlar geçiyorlar sitesinde aynı kiralama fiyatına VDSL için 2 modem daha var TL link ve...
Part 1 ide 2 iyide pcye çıktığı zamanlar bilgisayar pek iyi olmadığından ytden izlemiştim şimdi oynamaya degermi yani part1 i izleyeli baya oldu ve bana göre part2 den kat kat iyi ama part2 yi hiç oynayasım yok hazır kış indirimleride yaklaşıyor alıp almamak arasında kaldım tlou almazsam gow...
Yani neredeyse yeni çıkmış bir kol ve hall effectli olunca drift gibi problemi olmayacağından bir sorun olacağını düşünüyorum kozmetik sorunu zaten yok