Merhaba arkadaşlar ben Steam den oyun indirken 250 mps civarında yım ama epic games te 500 600 mps alıyorum steamde neden bu kadar düşük yardımcı olur musunuz Not: internetim 1000 mps
kablolu almak istiyorum oyun oynamak icin kablosuz alırsam 3 k dan baslar mesala benim dedigim mouseların kablosuzu 3 k ondan kablolu tercih ederim hem oyun icin daha iyi olur
ram ssd vs test ettim onlarda sıkıntı yok sıcaklık normal ya windows ta sıkıntı var yada virus diyeceğım ama ben bilgisayarı 3 ay bi hic kullanmadım önceden hic yoktu bu format daha atmadım bi atip sonra bir deniyeceğım
1751532123
özellikler ise amd r 5 5600 b 550 m e anakart rtx 3070 8gb 2x...
merhabalar benim bilgisayar donmaya ve hata vermeye basladı ve hatada sıcaklık ram ve bellek testi yaptım sıkıntı yok bazen oyunda bazen internette gezerken oluyor ne yapmam lazım
Merhabalar ben milenicom un 1000 mps interneti var ama dünden beri banka uygulamaları ve internet sitelerine giremiyorum oyunlardan bazen atıyor internet den dolayı ama oyun vs indirebiliyorum yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba ben sistemi yavaş yavaş yavaş değişmeye çalışacağım sistem özellikleri aşağıda gibidir parçaları değistirmeye uygun bir şekilde yardımcı olur musunuz 1 yıl a kadar değiştirmeye çalışacağım 2k oyun oynamak istiyorum onun için bütçe ekran kartı hariç 45 k ya kadar cıkar Önerileri...