İsmail Yiğit Kuzu isimli üyenin son içerikleri

1. İ

Battlefield 4 xbox game pass

oradan indirdim zaten hata veriyorr
  2. İ

pc game pass* 1668611034 denedim olmadı bu arada 1668611065 başka bir sorun var
  3. İ

xbox game pass ile battlefield 4 premium edition indirdim. Dlc indirmedim bu arada. Oyun açılırken repair your game tarzı bir uyarı veriyor ne yapmam gerek ?
  4. İ

2×16 GB vs 4×8 GB Ram

bence boşuna 4x8 tane alma 2x16 tane al sonradan 2 ekleme daha yaparsın
  5. İ

Apu işlemciye ayrılan bellek

Selam arkadaşlar herkese iyi günler. Ben ekran kartı aldım rx6400 önceden de apu kullanıyordum sistemimi. Ryzen 3 2200g. Şuan şöyle bir sorunum var, 16 gb ramim var fakat sadece 13,9 gb gösteriyor kalan kısmı donanıma ayrılmış diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yardımcı olan herkese teşekkür...
  6. İ

HDD'min kullanım süresi 67494 saat fakat

Hepsiburadadan sıfır bir şekilde aldım ürünü 1667164318 ve birkaç ay önce 62k saatti bir bug falan olmalı
  7. İ

HDD'min kullanım süresi 67494 saat fakat

HDD'min kullanım süresi 67494 saat fakat ben ürünü 1 yıl önce aldım. Ayrıca günde ortalama 9 saat falan açık kaldı bilgisayar. Bu değerler ne anlama geliyor ? 1667164084 Sağlık durumu iyi
  8. İ

Siyasi oyun önerisi

Mobilde seçim oyunu 2 var o tarz bir oyun lazım varsa öneriye açığım.
  9. İ

Asus cashback yardım

Galiba kutudan çıkan kodu
  10. İ

İşlemci Yere Düşürdüm Ama Bilgisayar Çalışıyor kullanıyorum Bi Sıkıntı Olurmu

Kullanıcı hatası. İade etmezler bence
  11. İ

Çözüldü✓ Amazon LULUBUY S.A.R.L güvenilir mi ?

Haklısın bir an için ümitlenmiştim yardımcı olan herkese teşekkürler.
  12. İ

gerçekten hiç emin değilim ama güvenmemeye karar verdim çünkü piyasada 20 k olan bir kartı bir insan deli değilse 600 liraya satmaz
  13. İ

Başlıkta duruyor soru.
  14. İ

Çözüldü✓ Bu iki RAM'den hangisi alınmalı

Aynı ramdan tekrar al ya da iki tane ram alıp eski rami çıkar yoksa sistem kafayı yiyebilir.
  15. İ

910 tl bütçe modem önerisi

Bütçeyi biraz aşabilir. Evin duvarları kalın ve sinyal benim odama gelemeyebiliyor güzel bir modem lazım. Bütçeyi biraz aşabilir.
Geri