Ekran kartım 2070 super işlmecim 5600x yükseltmeyi düşünüyorum önce işlemciyi yükselticem 5600x den daha iyi değiştirdime değecek çok bahalı olmayan am4 bildiğiniz bir işemci varmı yoksa am5 mi geçiyim
mount and blade 2 bannerlord kuşatma sırasında koç başı ve kule yapıyorum askerlere iksinide itiriyorum koabaşı 1. kapıyı kırıyo ama 2. kapıyı kırmadan kuleye gidiyo kule inşaat etmediğimdede 2. kapıyı kırmadan merdivene gidiyolar nasıl 2. kapıyı kırdırıcam
windows 11 bir oyuna mod yüklemek için aynı SSD indirilenlerden oyunun dosyasına klasörü atmam gerekiyor (direk oyunun klasörünede indirdim fakat klasörün içindeki klasörü atmam gerektiği için bir şey fark etmedi) fakat atmıyo çok uzun gösteriyo 2 gün gibi ve dosya bozuk falan değil çünkü diğer...
İşlemcim ortalamanın altı bir işlemci olmasanına rağmen çok ısınıyo büyük ihtimal kasanın konumundan dolayı. Sıvı soğutma alıcam kule tibi suğutmanın yeticeni bende biliyorum ama işlemciyi değiştirirsem falan diye iyi bir soğutma arıyorum bir tavsiyeniz varmı almayı düşündüğüm markaler msi...
Benim pc de rtx 2070 süper ve adm5600x var ama ben lode 60 fps alıyorum
Pc 3 4 aydır açmıyordum sonra 1 el lol atıyım dedim ven 300 400 fps aldım sonra ekran kartını güceledim malesef ve sonra lole girdiğim 60 70
fps ne yaparsam düzelir