ismail38 isimli üyenin son içerikleri

1. I

Tavsiye am4 işlemcii

Ekran kartım 2070 super işlmecim 5600x yükseltmeyi düşünüyorum önce işlemciyi yükselticem 5600x den daha iyi değiştirdime değecek çok bahalı olmayan am4 bildiğiniz bir işemci varmı yoksa am5 mi geçiyim
  2. I

Mount and blade 2 bannerlord kapı

mount and blade 2 bannerlord kuşatma sırasında koç başı ve kule yapıyorum askerlere iksinide itiriyorum koabaşı 1. kapıyı kırıyo ama 2. kapıyı kırmadan kuleye gidiyo kule inşaat etmediğimdede 2. kapıyı kırmadan merdivene gidiyolar nasıl 2. kapıyı kırdırıcam
  3. I

Windows 11 dosya taşıma

windows 11 bir oyuna mod yüklemek için aynı SSD indirilenlerden oyunun dosyasına klasörü atmam gerekiyor (direk oyunun klasörünede indirdim fakat klasörün içindeki klasörü atmam gerektiği için bir şey fark etmedi) fakat atmıyo çok uzun gösteriyo 2 gün gibi ve dosya bozuk falan değil çünkü diğer...
  4. I

Sıvı soğutma tavisiyesi

boşta 73 derce şuan. İşlemciye çok ısınmıyo diyolar ama benimki baya ısınıyo bende alıcam inşallah
  5. I

Sıvı soğutma tavisiyesi

işlemciyi yanliş yazmışım benimkide 5600x
  6. I

Sıvı soğutma tavisiyesi

İşlemcim ortalamanın altı bir işlemci olmasanına rağmen çok ısınıyo büyük ihtimal kasanın konumundan dolayı. Sıvı soğutma alıcam kule tibi suğutmanın yeticeni bende biliyorum ama işlemciyi değiştirirsem falan diye iyi bir soğutma arıyorum bir tavsiyeniz varmı almayı düşündüğüm markaler msi...
  7. I

thermaltake t35 kasada rgb çalışmıyor

thermaltake t35 kasada fan dönüyor ama rgb çalışmıyor
  8. I

Rtx 2070 super ile lol'de 60 fps aliyorum

144
  9. I

nvidiayanın sitesinden 1671572533 Nerden bakıcam açık olup olmadığına
  10. I

Benim pc de rtx 2070 süper ve adm5600x var ama ben lode 60 fps alıyorum Pc 3 4 aydır açmıyordum sonra 1 el lol atıyım dedim ven 300 400 fps aldım sonra ekran kartını güceledim malesef ve sonra lole girdiğim 60 70 fps ne yaparsam düzelir
  11. I

minecraft düşük fps alıyom

rtx 2070 super
  12. I

verdim knk değişmedi
  13. I

1654891309 nerden baklıyo
  14. I

yani fps ler düştü ama valoda 140 lolde 140 alıyom ama başa sorun yok