Dostum o rom güncelleme almıyor benim bildiğim o yüzden global Roma gectim
1706183352
Peki çözümü varmı
1706183524
Dostum peki telefonuma format atsam düzelir mi yoksa içinin açılması mi lazım
1706183546
Format atsam düzelir mi
Dostum yaklaşık 3-4 hafta önce direnç attırdım telefoncuya ve global rom attırdım smomixn idi (fake rom) global Tmomixm oldu şuan fakat dediğim gibi sorun çıktı ortaya dirençle bir alakası var mıdır?
Selam arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce yurt dışı kapalı kutu almış olduğum redmi note 12 pro 5g cihazım 1 haftadır durduk yere Instagram Snapchat gibi uygulamalarda takılırken ekran birden kararıyor bazen de birden ekran bembeyaz oluyor durduk yere video izlerken ekran piksellenip işlevsiz kalıyor...
1706014113
Merhaba dosum benim cihazım da redmi note 12 pro 5g smomixn çakma bir romdur güncelleme almasın diye bu romu kuruyorlar bende 2 hafta önce götürdüm bı telefoncuya rom attırdım smomixm kodlu sonra telefon hata verdi içini açtılar direnç attılar telefonum açıldı smomixm koduyla (global...
Selam arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce yurt dışı kapalı kutu almış olduğum redmi note 12 pro 5g cihazım 1 haftadır durduk yere Instagram Snapchat gibi uygulamalarda takılırken ekran birden kararıyor bazen de birden pikselleniyor ekran işlevsiz kalıyor yeniden baslattigimda duzeliyor ama günde 2...