ismailclsgn isimli üyenin son içerikleri

1. I

Monitör anlık bozulma

merhabalar 3060lı sistemden 4070 li sisteme geçtim ama ekranda anlık bozulmalar oluyor. bunu nasıl düzeltebilirm. driverları güncelledim. internetteki çogu şeyi yaptım ama çokta işe yaramadı. monitör 144hz . eski pc de hiç böyle bi sıkıntı yaşamadım
  2. I

mimarlık için pc laptop önerisi

bu sene mimarlıga başlıyacam sizce macbook yeterli olur mu çiizim vb. şeyler için
  3. I

Rtx 2060 İçin işlemci önerisi

ryzen 5 3500x mi yoksa 3600 mü hangisi daha iyi diger bileşenler: ANAKART: ASUS B450M DRAGON 4400MHz RAM: GSKİLL 16 GB 3000 MHZ EKRAN KARTI: ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit
  4. I

Netflix dizi film indirme

üyelik bitince indirdigin film ve dizlere erişimin olmuyor
  5. I

ikinci el mouse alınır mı ?

2. el kulaklık , mouse önermem
  6. I

Vatan Bilgisayar Windows kuruyor mu

vatandan oem hazır bilgisaayrdan alınca magazada windows deneme sürümü kurulumu yapıyorlar mı
  7. I

RAM alacam yardım

bilgisayarıma 2. bir ram taakcam RAM ın MHZ VE CL aynı modeli farklı olursa bi sıkıntı olurmu. illa aynı ramden mi kullanmalıyım
  8. I

EPİC GAMES GTA 5 2 SAATTEN AZ OYNAYANLAR SİLİNİCEK ?

böyle şeylere inanamayın epic games verilen ücretsiz oyunlar sonsuza dek sizin olacaktır diyor
  9. I

ram alıcam yardım

benim pc de 2133mhz 4 gb ram var yanına bir tane daha 4gb ram almak istiyorum ama piyasada 2133mhz ram yok onun yerine CL degeri aynı olan 2400mhz ram taksam pc için sıkıntı olur mu
  10. I

aynı anda 2 oyunu sepete eklemek

epic games te sepet olayı yok . oyunları tek tek alıyorsun
  11. I

ekran kartı öneri

sınır yok
  12. I

Epic Games Şuan 60TL kupon veriyor bu kopun bir defa kullandığımız zaman tekrar yenileniyormu!

her oyun aldıgında tekrardan sana kupon hediye ediyor
  13. I

ekran kartı öneri

250w psu var buna uygun bir ekran kartı önerebilir msisiniz?
  14. I

i3-6100 ve GT740 uyum sorunu olur mu

500w bi psu ile degiştirsem yeterli olur mu
Geri