ismailemre isimli üyenin son içerikleri

1. I

iphone 13 den 13 proya geçilir mi

iphone 13 den 13 proya geçmek istiyorum 120hz ekranı ve 3 kamerası için 10bin tl daha üstüne koyup alabiliyorum almaya değer mi kullanan veya bilgisi olan varmı
  2. I

Yardım Kulaklık Bozuldu Lütfen Yardımcı Olabilecek Varmı

Yaklaşık 1-2 Gündür Hyperx Cloud II Wireless Kulaklığım Şarjı %50 civarlarındayken bağlantısı kopuyor ve şarja takın hatası veriyor. Hiç bi iş yapamıyorum acaba ne zaman yine bu hatayı alıcam diye yaptığım hiç bi işe odaklanamıyorum. Lütfen bilenler anlayanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim...
  3. I

r10 üyelik kayıt olamıyorum

r10 a ne yazarsam yazayım hep red yiyorum bana davetliye kodu atabilecek yardımcı olabilecek varmı aşırı mutlu olurum yardım edebilen olursa
  4. I

acil mikrofon standı

Merhaba rode nt usb mikrofon kullanıyorum stand olarak da rode psa1 almayı düşünüyorum kullanan varmı iyi mi? bir kere alayım ömürlük kullanayım diye düşündüm 200tl lik 2 tane stand kırıldı almışken en iyisi rode mudur bilen varmı
  5. I

Acil Steelseries Aerox 3 Wireless alınır mı

asus gladius 2 wireless ile bu modelin arasında kaldım hangisini almalıyım
  6. I

gladius 2 wireless mi aerox 3 wireless

bu 2 model arasında kaldım sizce hangisini almalıyım yardımcı olabilecek varmı
  7. I

rode nt usb mi hyperx quadcast mi

bu 2 mikrofon arasında kaldım sizce hangisini alayım sesimi en iyi hangisi daha kaliteli verir bilgisi olan yazabilir mi acaba
  8. I

Yardım hyperx cloud 2 wireless alınır mı

internette araştırma yaptığımda dip ses sorunu var diyorlar kullanan var mı alınır mı clod 2 kabloludan kablosuz geçmeyi düşünüyorum
  9. I

g733 alınır mı? rahatlık açısından

Cloud 2 kullanıyorum şu an cloud 2 wireless ve bunun arasında kaldım sanırım g733 alıcam
  10. I

g733 alınır mı? rahatlık açısından

ses kasmak için değil rahatlık açısından sizce nasıl kullanan varmı?
  11. I

g533 wireless mi daha mantıklı yoksa cloud 2 wireless mi

hangi kulaklık daha rahat rahatlık açsıından
  12. I

cloud 2 wireless vs g535 wireless

bu 2 kulaklık arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ses kasma falan önemli değil rahatlık açısından
  13. I

logitech g435 Alınır mı 1500tl

nerde yaşıyuorsun
  14. I

logitech g435 Alınır mı 1500tl

Şu an cloud 2 kullanıyorum kablosuz kulaklığa geçme kararı aldım sizce bu kulaklık iyi midir mikrofonu benim için önemli değil rahatlığı vesayre
  15. I

hawk fab v4 vs xdrive akdeniz serisi sizce hangisini almalıyım

peki kanka hawk fature serisi hakkında ne düşünüyorsun
Geri