ismailkartal_fan isimli üyenin son içerikleri

1. ismailkartal_fan

Yardım 2026’DA AMD KARTLARDA SORUN YAŞAYAN VARMI, ALINIR MI?

yaklaşık 1 aydır 6950 xt kullanıyorum ilk sisteme taktığım gün bi kaç kere watmann yedi oda muhtemelen kurulma aşamasından dolayı o gün haricinde hiçbir sorun olmadı ama nvidia ekran kartları ile arasında görüntü kalitesinde bana göre bariz fark var, öznel olarak aradaki fiyat farkını ödeyip...
  2. ismailkartal_fan

🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 7.999 TL TL

hocam monitöre 10k dan fazla veresim şahsen gelmiyor rx 6950 xt aldım o yüzdende 2k ya geçmek istiyorum. O zaman bunu alıp geçiyorum
  3. ismailkartal_fan

🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 7.999 TL TL

her türlü oyunu oynayacağım birde video izleyeceğim bu bütçeye bundan daha iyi 2k monitör alınabilir mi
  4. ismailkartal_fan

🔥İndirim Wraith VXE R1 SE+ Kablosuz Mouse 1200tl

bu mu yoksa deathadder v2 pro mu daha iyidir ağırlık önemli değil
  5. ismailkartal_fan

🔥İndirim Razer Barracuda Kulaklık Kablosuz, Pembe 2399 🔥🔥

arctis 5 ten geçmeye değer mi
  6. ismailkartal_fan

❌İndirim Bitti! Team T-Force Siren GA360 ARGB Siyah Sıvı Soğutma 1.999₺🔥

ben beyazını almıştım siyah olanı almışım gibi aynı metni gönderdiler sizce para iadesi mi alayım başka mantıklı bişey yapılır mı
  7. ismailkartal_fan

11.000 e ikinci el 7800x3d alınmalı mı?

teşekkürler çok teşekkürler
  8. ismailkartal_fan

11.000 e ikinci el 7800x3d alınmalı mı?

yaşadığım çevrede 5 dakika önce ilana koyuldu pazarlıkla 11.000 indirebildim sizce kaçmaz bi fiyatmı almak için kendimi zorlamama değer mi
  9. ismailkartal_fan

6950xt 7500f sistemde herhangi bi sorun var mı?

hocam daha hiç hikaye oyunu indirip oynamadım maalesef 1775993468 çok sağolun hocam
  10. ismailkartal_fan

hocam ekran kartı çok elektrik çekiyo normal değerleri model emsallerine göre
  11. ismailkartal_fan

Ekran kartını sonunda taktım pubg her şey açık ultra ayarlarda değerler böyle darboğaz vs var mı? değerler normal mi https://hizliresim.com/tad9bb9
  12. ismailkartal_fan

Rampage İceblade c9 360mm alınır mı

çok sağolun
  13. ismailkartal_fan

Rampage İceblade c9 360mm alınır mı

sırf görüntü için alacaktım kule tipi hoşuma gitmiyor ozaman almışken kaliteli bişey alıyım uzun ömürlü olsun teşekkürler
Geri