İsmailozdmrr isimli üyenin son içerikleri

1. İ

Çözüldü✓ Amd Radeon R7 370 Wattman hatası alıyorum

3 gündür deniyorum ve hiç bir sorun kalmadı sorunsuz bi şekilde oynuyorum :) çok teşekkür ederim eğer sorun tekrarlarsa hortlatırım konuyu :)
  2. İ

birde pc de scannow yaptım bir hata buldu galiba ama anlamadım :( 1659731250 denedim olmadı maalesef :( 1659731637 Cbs Sonuçları bunlar anlıyan lütfen yardımcı olsun
  3. İ

olay görüntüleyicisinde bu hatalar var bunlardan anlıyan varmı ?
  4. İ

Hala devam ediyor dediklerinizi yaptım fakat çözüm olmadı :( wattman error yine :(
  5. İ

bunu da deniyim onların hepsinide devre dışı bıraktım
  6. İ

Msconfig ayarı derken en güncel biosu kurdum zaten onlar söylemeden ama msconfig te ne ayarı yapıcam ki ?
  7. İ

Thank you for the response. I understand after performing the clean installation of the recommended driver also did not resolve your issue. I suggest you to please perform the clean boot and check the issue status. Please refer the below link to know how to perform clean boot...
  8. İ

onları söylemişlerdi en son ben de yaptığımı ve olumlu bir sonucu olmadığını hatanın devam ettiğini söyledim ve video attım
  9. İ

amd bir dönüş yapsın bakalım videoya aldım telefondan sistem kilitlenmesini bakalım ne dicekler
  10. İ

Sorun hala devam ediyor maalesef :(
  11. İ

Teşekkür ederim amd ye de ticket atmıştım senin söylediklerini söylediler gece sana burdan cevap yazdıktan sonra aynı sorun meydana geldi driverı dediğin gibi güncelledim fakat kurarkene bi kaç dosyayı bulamadım diyordu bende yoksay deyip kurdum herhangi bişey olmaz herhalde xmp ye baktığımda...
  12. İ

bilmiyorum tam olarak ne yaptım ama şuan bi sıkıntı yaşamıyorum yaptıklarım donanım arşivi discordunda birisiyle konuştum ekran kartı driverında sorun olabilir dedi bende internet üzerinden 21.5.2 sürümünü buldum whql onu indirdim kurdum daha sonra biosu güncelledim yani zaten son güncellemeymiş...
  13. İ

silmeden kontrol ettim sitede benim ekran kartının son sürüm whql si bulunmuyor maalesef :( 1659015656 en kısa zamanda onu da yapıcam dönüş sağlarım :) teşekkür ederim bilgi için.
  14. İ

Valorantta Sorun Yaşıyorum Yardımcı Olabilicek Var Mı?

yok windows ta herhangi bir çökme olmuyor ve ssd ile harddiski dikkatli şekilde çıkart tak yaptım ama maalesef :(
  15. İ

Arkadaşlar merhabalar öncelikle. Ben valoranta girdiğimde 2-3 Round sonra pc kilitleniyor kasadan resetlemek durumunda kalıyorum resetleyip oyuna girdiğimde birdaha Bilgisayarı kapatana kadar birdaha olmuyor. Wattman hatası bu hata fakat internette bulabildiğim görebildiğim her çözüm yolunu...
Geri