birde pc de scannow yaptım bir hata buldu galiba ama anlamadım :(
1659731250
denedim olmadı maalesef :(
1659731637
Cbs Sonuçları bunlar anlıyan lütfen yardımcı olsun
Thank you for the response.
I understand after performing the clean installation of the recommended driver also did not resolve your issue. I suggest you to please perform the clean boot and check the issue status.
Please refer the below link to know how to perform clean boot...
Teşekkür ederim amd ye de ticket atmıştım senin söylediklerini söylediler gece sana burdan cevap yazdıktan sonra aynı sorun meydana geldi driverı dediğin gibi güncelledim fakat kurarkene bi kaç dosyayı bulamadım diyordu bende yoksay deyip kurdum herhangi bişey olmaz herhalde xmp ye baktığımda...
bilmiyorum tam olarak ne yaptım ama şuan bi sıkıntı yaşamıyorum yaptıklarım donanım arşivi discordunda birisiyle konuştum ekran kartı driverında sorun olabilir dedi bende internet üzerinden 21.5.2 sürümünü buldum whql onu indirdim kurdum daha sonra biosu güncelledim yani zaten son güncellemeymiş...
silmeden kontrol ettim sitede benim ekran kartının son sürüm whql si bulunmuyor maalesef :(
1659015656
en kısa zamanda onu da yapıcam dönüş sağlarım :) teşekkür ederim bilgi için.
Arkadaşlar merhabalar öncelikle.
Ben valoranta girdiğimde 2-3 Round sonra pc kilitleniyor kasadan resetlemek durumunda kalıyorum resetleyip oyuna girdiğimde birdaha Bilgisayarı kapatana kadar birdaha olmuyor.
Wattman hatası bu hata fakat internette bulabildiğim görebildiğim her çözüm yolunu...