Keşke hocam yaptık bi hata bugün iadeye verdim bakalım iade olur olmaz aynısının büyük olanını alacağım bu sefer ramlere temas etmez herhalde soğutucu
1785425668
Hocam ram'e temas ediyordu bağlantı noktası tam oturmuyordu o yüzden acaba bendeki ram mi biraz yüksekti patriot viper venom du ram'im
Mini tower hocam
1785360719
Hocam soğutuyunun dışındaki plastiği falan açtım hep sadece kasaya montaj yapmayı denedim sığmadı harici bişey yapmadım ama kabul ederler mi bilmiyorum v100r mini kasam r7 9800x3d işlemcim var tekrar sığmazsa falan uğraşmak istemiyorum kabul ederler diyosanız...
Bence de ben de iade etmeye çalışacağım sadece anakart taktım camları üstündeki jelatinleri duruyor inşallah alırlar iade
1785343232
Daha büyük bir kasa lazım acaba ne almak lazım öneriniz var mı gören arkadaşlar
Arkadaşlar yeni sistem toplamaya çalışıyorum ama sıvı soğutucuyu montajlayamıyorum fanlar ile anakarttaki ram birbirine temas ediyor az bişey daha aşağı kaydırıp vida yerlerini denk getirmem lazım ama olmuyor yardım eder misiniz nasıl yapmalıyım
Youtube'dan bir video izledim kasa için aynı ana kart ile 5080 kurulumu yapıyordu gayet hoşuma gitti duruşu bide çok büyük bir kasa olsun istemiyorum.
[H3 id='NO+TALK+PC+Build+in+Motion+-+Lian+Li+VECTOR+V100+Mini++9950X3D++RTX+5080']NO TALK! PC Build in Motion - Lian Li VECTOR V100 Mini |...
Geçen gün sinerjide indirime giren bir monitör aldım forumda bir arkadaş paylaşmıştı
https://www.sinerji.gen.tr/aoc-27-q27g4zr-03ms-260hz-hdmidisplayport-fast-ips-2k-gaming-monitor-p-55687
8899 TL ödedim
1785078198
Hocam soğutucu enermax liqmaxflo 360mm aldım psu da enermax revulotion III 1000...