ismetbs26 isimli üyenin son içerikleri

1. I

Game Hesabim Sitesi Güvenilir mi?

Çok teşekkür ederim reis ümidi kesmiştim tekrar deneyeceğim şimdi çok sağol
  2. I

Peki uc eksi dekontlar mi en son alınan mi önemli biliyormusunuz abobeliklerim de devam ediyor hala
  3. I

Aslinda öyle bişey olmayadabilir sadece ben cihazımı sıfırlayınca 14 gün işlem yapmazdım ordan aklıma geldi zaten
  4. I

Sizin dediğiniz önemli şeyler nedir ben onlara dikkat edip tekrar atayım telefon sıfırlandı diye güvenli cihazdan saymıyor
  5. I

Bana telefonu sıfırlattı uc dekorları var ama olmuyor nedense
  6. I

Hesabın sahibi benim dediğiniz gibi ban attırdı form atılıyor ama nedense reddediliyor benim telefon markam form da çıkmıyor ondan mı bilmiyorum yapamıyorum.
  7. I

Pubg mobile 1779396264 Geçmiş olsun hocam kötü yanı dolandırıcı sitesine ben bide kimlik doğrulaması yaparak kaydoldum. 1779396313 Evet dolandırıcı sitesi olduğunu kesin anladım hesabım gitti ama maalesef geri alamıyorum
  8. I

Teşekkürler hocam peki böyle kişiler bu kadar rahatmı bunların korktuğu bişey yokmu devlet bişey yapmıyor mu nerdeyse her gün karşıma dolandırıcılar çıkıyor her yerdeler bu böyle mi devam edecek
  9. I

Merhabalar arkadaşlar 1 hafta önce başka bir platform da oyun hesabımı satmaya çalırken bir alıcı tarafından daha düşük komisyonlu olduğunu iddia ettiği için gamehesabim.com sitesi üzerinden oyun hesabımı satmak için ilana koydum. Alıcı hesabı satın aldı ama alıcıyla hiç bir şekilde görüşme...
  10. I

🔥İndirim GTX Jaculus V2 Tablet 5.799 TL

Fiyatı sizce iyi mi? diğer yerlerde 10.000 altı yok Almaya değer mi https://www.teknosa.com/gtx-jaculus-v2-101-g99mt8781-8gb12-gb-256-gb-hafiza-android-14-4g-gaming-tablet-pc-p-100000054079
  11. I

Samsung 75Q7FA Ultra HD (4K) 75 İNC TV 32.299 TL

https://app.hb.biz/eGL3EbdiNSDV Arkadaşlar tekrardan gelmiş ama dolandırıcı olma ihtimali varmı
  12. I

🔥İndirim Etap Fön Makinesi Renk Seçenekli 139 TL

Gözün doysun
  13. I

Şimdi baktım satıcı bulunamadı diyor normal mı
  14. I

Satıcı değiştir
Geri