ismetbunemurgna isimli üyenin son içerikleri

1. I

Bilgisayarım kendi kendini yeniden başlatıyor

knk psu sıkıntılı herhalde 1 kaç gün düzeldi devam ediyo şuan
  2. I

nasıl bakılır 1767554226 evet kanka gözüküyor baktım
  3. I

Ve dram ışığı bilgisayarı açarkende kırmızı yanıyor ama açılınca duzeliyor
  4. I

1767549318 evet kanka kırmızı ışık yanıyor
  5. I

kanka dalga mı geçiyosun sen hep oluyor hep eski ekran kartımdada oldu kanka rx480 vardı ondada oluyordu ama degistim ilk 1 2 ay düzeldi sonra devam etti
  6. I

direk anakart ekranı geliyor siyah ekran 1 saniye ya direk bilgisayarı açıyomuş gibi açılıyor 1 saniye siyaah ekran sonra msi ekranı falan işte biosa falan atmıyor ama
  7. I

ve bilgisayarımda ısınma sorunu yok işlemci ekran kartı baktım sıcaklıklara gayet normal
  8. I

merhaba roblox gibi bir oyunda bile bilgisayarım kendini yeniden başlatıyor özellikleri Rtx 3060 i5 7600k z170a tomahawk 600w bronze sertifikalı psu rampage 16gb ram crucial bx500 ct480bc500ssd1 sata3.0 2.5 480gb sata ssd var lütfen yardım edin bu sorunu nasıl çözcegimi söyleyin
  9. I

Bilgisayar donuyor ve kendini resliyor

Merhaba kanka bendede bir sorun var sana dönüş yaparlarsa bişey bulurlarsa banada yazar mısın bilgisayarımda roblox oynarken bile kendini bi anda yeniden başlatıyor bütün sıcaklıkları ölçtüm bişe ısınmıyor ama rtx 3060 z170atomahawk i5 7600k var bişey bulursanız buna yazar mısınız
  10. I

Pc donma kasma yardım

Teşekkurler kralsın
  11. I

Pc donma kasma yardım

Merhaba bir sıkıntım var ve forum açmayı bilmiyorum o yüzden burdan sorucam bilgisayarım kendini robloxda bile yeniden başlatıyor özellikleri rtx 3060 i5 7600k z170a tomahawk 600w rampage bronze psu
Geri