Önceden Win 11 yüklüydü sonra mavi ekran verdi sürekli pc açılmadı reset yaparken hata verdi sonra win 11'i sildi tekrar yüklemek için usb'yi taktığımda sürücüleri bulamadı.
FreeDDOS kasaya win 11 yüklmeye çalışırken hiç bir türlü SSD'yi göstermiyor. BIOS ayarlarında SSD'nin takılı olduğu gözüküyor ama win 11 setup'unda diskler gözükmüyr. İnternetteki çoğu çözümü denedim ama hiç bir türlü olmuyor. İnternetteki çoğu çözüm de intel işlemcisi için ben amd işlemcisi...
Geçen gün yeni bir bilgisayar aldım bilgisayar da 3600x ve rtx 2060 süper var ekstra fan almadım sizce çok ısınma yapar mı? Çok ısınma yapması sıkıntı değilde o ısınma bilgisayara zarar verir mi?
1 X GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart
1 X GIGABYTE GeForce...
Monitörümde dün bir şey yoktu bugün klasörü hareket ettirinve böyle olduğunu fark ettim her uygulama oluyor sizce nedeni ne servise gönderim mi bu böyle tüm monitör boyunca çizgi olarak gidiyor.
İyi günler Benim Asus VG278 marka monitörüm var. HDMI ile bağlı bilgisyara bilgisayarımda laptop casperın biraz eski de. Sürekli monitörüm kapnıp kapanıp duruyor ama güç ışığı hiç sönmüyor başka Hdmı da denedim aynı sorun yine var Sİzce neden böyle kapanıyor servise göndermem gerek mi? Bir de...
İyi günler benim şöyle bir sorum var ben 8k' ya bir bilgisayar almayı düşünüyorum bir sistemde buldum 2060S'li ama 3000 serisi çıkacağı için beklesem mi hiç emin değilim her günde dolar artıyor 3060 ne zamana çıkar ne kadara çıkar ya da çıktığı zaman diğer parçalar ne kadar artar hiç bilmediğim...
İyi günler benim 8000TL bütçem var ve bilgisayar toplamayı düşünüyorum genel olarak aklımda R5 3600 Rtx 2060 S var ama sizce 3060'ı beklemem gerek mi ne zamana çıkar onu da bilmiyorum.
İyi günler Ben de Asusun VG278QF modeli var. Ve monitör anlamadığım bir şekil de kapanıp açılıyor ama aşağıdaki güç ışığı hiç kapanmıyor o kapanmada sanki bir anlık HDMI gidiyor gibi geldi bana emin değilim peki sizce neden olabilir elektrikden derseniz iki farklı şehir de denemedim ama yine aynı